Pārdošanā nonākusi unikāla dizaina māja Bieriņos ar “The devil is in the details” pieeju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

“The devil is in the details” ir teiciens, kas uzsver detaļu nozīmi kādā konkrētā vietā vai situācijā. Runājot par dizaina māju Bieriņos, neviļus prātā nāk šis vārdu salikums, jo šķietami vienkāršajā dzīvesvietas kopējā tēlā slēpjas virkne mūsdienīgu akcentu, kas to padara par energoefektīvu un modernu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties tuvāk ar oriģinālo mājokli, ko, starp citu, šobrīd ir iespēja iegādāties taisnā ceļā no īpašnieka.

Imulas ielā esošā māja ir pavisam “svaigi” būvēta, izmantojot dabīgos materiālus, mūsdienu tehnoloģijas un pasīvās mājas principus. Šeit var novērtēt itāļu travertīna un ozolkoka dēļu grīdas, dekoratīvās sarkankoka palešu sienas, “elpojošas” pretalerģiskās sienu krāsas. Ēkas starpsienas, kuru pamatā ir ar rokām veidoti ķieģeļi, kā arī čuguna flīžu lievenis, nākuši no vairāk kā gadsimtu sena cepļa.

Foto: city24.lv

Visā mājoklī dominē koka akcenti, kas rada mājīgu un harmonisku noskaņu. Siltumu dzīvesvietā nodrošina automatizēta gāzes apkure, recirkulācijas karstā ūdens padeve, trīsslāņu stiklojums, savukārt svaigu gaisu nodrošina rekuperācijas iekārta. Arī piemājas dārzā atrodami acīm un videi tīkami elementi. Aplūko dizaina māju!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu