Kaila krūts paliek kaila krūts vai atbalstāmi un skaisti - dāmas par publisku bērna barošanu ar krūti (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nesen "Egoiste" aktualizēja tēmu par publisku bērna barošanu ar krūti, saceļot viedokļu sadursmi gan komentāros, gan sociālajos tīklos. Šo tēmu nolēma turpināt arī raidījums "Starp mums runājot..." (STV pirmā) - uzzini, ko par šo tēmu domā raidījuma vadītājas. 

Raksts: Vai mazuļa barošana ar krūti publiskā vietā ir skaista? 

"Man noteikti nav iebildumu. Arī uz mūsu kafejnīcu nāk daudzas māmiņas un to dara. Nekad neesmu novērojusi nepatiku vai nesapratni, kāpēc viņas to dara. Pati es to nekad publiskā vietā neesmu darījusi - mēģinu atrast citu telpu vai mazāk publisku vietu. Nenosodu, bet es tā nedarītu," izsakās Liene Zemīte.

"Ņemot vērā, ka es apzinos, ka neesmu nerealizējusies, laikam man ir divējāds skatījums. Man nav aizspriedumu, es to pieņemu, bet vai nu gluži tas viss jādara ir plāna vidū? Ja spiež nepieciešamība, to var izdarīt dažādos veidos, var piesegties, piemēram. Nezinu, vai es vēlētos, lai mans padsmitnieks dēls skatītos uz barojošas māmiņas atkailinātu krūti," domā aktrise Zane Jančevska." Kaila krūts ir un paliek kaila krūts!"

"Es gan esmu pāris reizes publiskā vietā barojusi bērnu, bet man liekas, neviens to nepamanīja," secina Daina Jāņkalne.

Skaties jau šovakar STV!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu