Braucot uz izsaukumu, VUGD automašīna iekļūst ceļu satiksmes negadījumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
VUGD
VUGD Foto: Zane Bitere/LETA

18.novembra vakarā, braucot uz izsaukumu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) automašīna iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā, TVNET pastāstīja VUGD pārstāve Inta Palkavniece.

Viņa, skaidroja, ka plkst. 21.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Lielirbes ielu, kur divi cilvēki uz daudzstāvu ēkas jumta bija vērojuši svētku salūtu, bet durvis aizcirtušās un viņi palika iesprostoti uz jumta. Uz notikuma vietu tika izsūtītas trīs specializētās ugunsdzēsības automašīnas, no kurām viens bija autopacēlājs, kas šādos gadījumos, kad iedzīvotājiem notikusi kāda nelaime augstumā un viņi ir jāglābj, ir būtiski svarīgs.

Ceļā uz izsaukumu viena ugunsdzēsības automašīna (autopacēlājs) iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Uz ceļu satiksmes negadījuma vietu tika izsaukta Valsts policija, kura arī šobrīd veic šā ceļu satiksmes negadījuma izmeklēšanu.

Par konkrēto izsaukumu: glābējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka cilvēki veiksmīgi bija atvēruši aizcirtušās durvis, bet nebija par to tālāk informējuši 112 Zvanu centru.

VUGD skaidro - neskatoties uz to, uz kādu izsaukumu tobrīd ir steigusies ugunsdzēsības automašīna, ja ir noticis ceļu satiksmes negadījums, VUGD automašīna neturpina ceļu uz izsaukumu un izsauc Valsts policiju, kas fiksē notikušā apstākļus un tālāk jau veic izmeklēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu