Amizanta Instagram tendence - ananasu Ziemassvētku egles

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Ziemassvētki nav pa īstam sākušies, ja veikalos, ielās un arī pašu mājās neparādās pirmās svētku eglītes - šis līksmo svētku simbols ir teju vai svēta lieta Rietumu kultūrā. Taču vietās, kur aromātiskie skujkoki neaug, nākas vien meklēt eglītēm alternatīvas - palmas, mākslīgās egles vai pat augļus. Nu sociālo tīklu Instagram ir pārņēmuši ananasi, kas izrotāti kā Ziemassvētku eglītes. Varbūt šāds dekors iederētos arī tavā mājoklī?

Ananasu Ziemassvētku eglīšu tendence radās jau pagājušajā gadā, taču nu tie ir uzņēmuši apgriezienus un atgriezušies. Savādā tradīcija radās pavisam nejauši - 2017. gadā kāds sociālā tīkla "Pinterest" lietotājs bija dalījies ar paša uzņemtu fotogrāfiju, kurā bija redzams kā Ziemassvētku egle rotāts ananass. Gandrīz nekavējoties arī citi lietotāji pārņēma šo tradīciju un aizsāka jaunu Ziemassvētku interneta hitu. Īpaši populārs Ziemassvētku ananass kļuva eksotiskākajās valstīs, kur Ziemassvētku egļu iegāde ir visai liels izaicinājums. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Med La Caravelle (@clubmedlacaravelle) on

Ja nevēlies iespringt uz mājas rotāšanu ar īstu egli vai speciāli iegādāties mākslīgo, izmēģini ananasa rotāšanu. Iekarini ananasa lapās mazus eglīšu rotājumus vai pat iepin tajās īsu lampiņu virteni. Neaizmirsti ananasu papildināt ar saulesbriļļu pāri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey Cuthrell (@coreycuthrell) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by É Tudo de Verdade (@etudodeverdade) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Harris (@mharris110) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sneha (@mslittleelf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neomag (@info_neomag) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu