Padomi gudrai dāvanu iegādei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Atlikusi tikai nedēļa līdz Ziemassvētkiem - vēl ir pēdējais brīdis paspēt iegādāties atlikušās dāvanas. Taču kā izvēlēties dāvanu, kas ir ne vien  stilīga, bet arī lietderīga? Turklāt ne vienmēr zināms, kas patīk dāvanas saņēmējam. Kādas dāvanas ir aktuālas vienmēr, stāsta Izpārdošanas kluba “Membershop.lv” pārstāve Ugne Radikiene.

“Meklējot dāvanu, labāk nepakļauties īslaicīgiem modes untumiem, bet domāt ilgtermiņā,” padomu sniedz U. Radikiene. Tāpat dāvanu iegādi nevajadzētu atlikt uz pēdējo brīdi, bet to darīt vismaz divas nedēļas pirms svētkiem, kamēr preču sortiments vēl ir plašs. Bet, pats svarīgākais, iekams iegādājies kādam dāvanu, pajautāt sev, vai pats būtu priecīgs to saņemt.

Ilgtspējīgi apģērbi un aksesuāri

Dāvinot modes preces, vērts izvēlēties tādus apģērbus vai aksesuārus, kas veidoti no kvalitatīviem materiāliem un kalpos vairākas sezonas. Droša investīcija ir dažādi ādas izstrādājumi – rokassoma, naudas maks, cimdi. Turpat pie materiāliem, kas stāv pāri mainīgām modes tendencēm, ir arī kašmirs. Šalles un džemperi, kas darināti no kašmira, ir ne vien silti, bet arī sader ar visdažādākā stila apģērbiem.

Foto: Unsplash

Nebaidies dāvināt kosmētiku

Pastāv uzskats, ka skaistumkopšanas preces var dāvināt vien tiem, kuru gaumi labi pazīstam. Taču kvalitatīva kosmētikas zīmola komplekti ir universāla dāvana, kas piemērota ikvienam. U. Radikiene piebilst, ka arī neitrālu toņu acu ēnas un vaigu sārtums ir produkti, ko novērtēs katra dāma. Savukārt tie, kas smaržas maina teju tikpat bieži kā zeķes, noteikti priecāsies par vēl vienu aromātu savā kolekcijā.

Foto: Unsplash

Slepena ieskatīšanās drauga, otrās pusītes vai radinieka kosmētikas somiņā sniegtu priekšstatu par tās īpašnieka iecienītākajiem toņiem un kosmētikas zīmoliem. “Piemēram, ja draudzenei patīk austrumnieciski aromāti, skaidrs, ka parfimērija ar saldu augļu notīm nebūs īstā. Taču pavisam droša izvēle būs flakoniņš ar personas iecienītāko aromātu,” skaidro U. Radikiene.

Mājas preces skaistākai ikdienai

Nereti greznas preces mājoklim var šķist lieki tēriņi, taču svētki ir lieliska iespēja sagādāt praktisku un skaistu mājlietu kā cita, tā arī savam interjeram. Kvalitatīva gultas veļa, aromātiskas sveces vai vīraki, eleganti smaržu difūzeri – tās ir lietas, kas padarīs ikdienu patīkamāku. Pat ja aromātiskās sveces netiek dedzinātas, telpās tās izskatās dekoratīvi. Eksperte ievērojusi, ka latvieši arvien vairāk sāk aizstāt minimālismu ar bagātīgāku interjeru, piepildot plauktus ar praktiskiem un skaistiem sīkumiem.

Foto: Unsplash
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu