"airBaltic" nākamgad sāks regulārus lidojumus starp Rīgu un Dublinu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no nākamā gada 31.marta sāks regulārus lidojumus starp Rīgu un Dublinu Īrijā.

Lidojumi tiks veikti četras reizes nedēļā.

"Mēs ar prieku piedāvāsim mūsu viesiem regulārus lidojumus uz Dublinu. Pēc šā maršruta jau gadiem ilgi ir liels pieprasījums. Esam gandarīti, ka varam pievienot Dublinu mūsu augošajam maršrutu tīklam. "airBaltic" pasažieriem tagad būs pieejami tiešie reisi ar jaunajām "Airbus A220-300" lidmašīnām starp abām pilsētām," norādīja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" koncerna kopējie ieņēmumi pagājušajā gadā bija 353,639 miljonu eiro apmērā, kas ir par 19,6% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt koncerna peļņa pieauga vairākkārt, sasniedzot 4,703 miljonus eiro.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus arī no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu