Jūrmalā automašīna notriekusi četrus gājējus (23)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neatliekamās Medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša ziņo LTV par traģisko negadījumu Jūrmalā
Neatliekamās Medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša ziņo LTV par traģisko negadījumu Jūrmalā Foto: Ekrānšāviņš no LTV video

Šovakar Jūrmalā, Meža prospektā notikusi smaga avārija - kāda automašīna ap plkst.17:30 notriekusi četrus gājējus, ziņo Latvijas televīzija. Viens no viņiem negadījuma vietā miris, bet pārējie trīs cietušie ar smagām traumām nogādāti slimnīcā.

Neatliekamās Medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša informēja, ka uz negadījuma vietu bija nosūtītas četras mediķu brigādes, kā arī piesaistīta speciālistu brigāde ar reanimatologu.

Traģiskais negadījums noticis diennakts tumšajā laikā, bet trīs cietušie guvuši politraumas, jeb vairāku ķermeņa daļu savainojumus un nogādāti slimnīcā.

Savukārt Valsts policijā informēja, ka gājēji brauktuvi šķērsojuši neatļautā vietā un policija plkst.17:38 saņēmusi izsaukumu uz Skujenes ielu, Jūrmalā, kur atradusies arī negadījumā iesaistītā "Toyota" markas automašīna. 

Policija turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu