Ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Ceturtdien ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ceturtdien ap plkst.15.30 ugunsdzēsēji devās uz kādu dzīvojamo māju Rīgā, kur bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā tika konstatēts, ka vienā no ēkas dzīvokļiem notiek intensīva degšana. Trīs stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, kurā 50 kvadrātmetru platībā dega dzīvoklis un starpstāvu pārsegums, tika lokalizēts, taču šobrīd vēl turpinās ugunsgrēka dzēšanas darbi.

Ugunsdzēsēji no ēkas izglāba piecus cilvēkus, no kuriem viens bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Izglābti tika arī divi mājdzīvnieki, bet pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 20 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības pagarinātājs, koks, sodrēji četru ēku dūmvados, virtuves plaukts, trīs vieglās automašīnas, ēkas grīda un dzīvojamā māja.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus: 12 - uz ugunsgrēkiem, 24 - uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu