Smelies iedvesmu – Ķelnē norisinās ikgadējā starptautiskā mēbeļu izstāde

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Koelnmesse/imm Cologne/Publicitātes foto

Kā jau katru gadu, teju katrā pasaules pilsētā norisinās vairāki nozīmīgi ar interjera dizainu vai arhitektūru saistīti pasākumi, kuros izrādītie maketi vai produkti laika gaitā ietekmē nākotnes tendences un aktualitātes. Ķelnes starptautiskā mēbeļu izstāde līdz ar Milānas dizaina izstādi ir viens no pasaules vadošajiem interjera dizaina notikumiem, kur ik gadu ir apskatāmas labāko pasaules dizaineru darinātās mēbeles un citi dekori.

Ķelnes starptautiskā izstāde ik gadu norisinās janvārī – šogad no 14. līdz 20. janvārim. Šī ir vieta, kur sapulcējas tūkstošiem vadošo mēbeļu dizaineru un pieprasītāko interjera priekšmetu ražotāju pārstāvji. Tieši Ķelnes izstādē ik gadu no jauna dzimst interjera tendences – arī šogad šeit var apskatīt spēcīgāko nozares pārstāvju radītās mēbeles un pat izgudrojumus, kas drīzumā kļūs par aktualitātēm interjera preču tirgū.

Šī gada izstādē uzsvars tiek likts tieši uz modernas viesistabas un guļamistabas mēbelēm, kur dizaineri apmeklētājus pārsteidz ar unikālām gultām un dīvāniem, matračiem, gaismekļiem, tekstilu un aksesuāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu