Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (19.01.) un svētdien (20.01.).

SESTDIENA

AUNS Vēlēsies rast līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrību, kurā varētu dalīties ar savām idejām, kā arī smelties citu pieredzi, zināšanas. Zvaigznes šodien iesaka atturēties no alkohola lietošanas.

VĒRSIS Nav izslēgts, arī šodien daudz laika veltīsi ar darbu saistītajam. Mīļotais gan nekādus pārmetumus tev neizteiks, taču būs skaidrs, ka viņam tava pārmērīgā aizņemtība nav īsti pieņemama.

DVĪŅI Liktenis var piespēlēt tev dažādas pārsteiguma situācijas, kuras liks nedaudz citādāk paraudzīties uz ikdienu. Jauni gūtās atziņas var palīdzēt izkristalizēt nākotnes ieceres, atrast savu patieso vietu dzīvē.

VĒZIS Ļauj sev un tuviniekiem izbaudīt brīvdienu, atturies no mājas saimnieciskajiem darbiem, tie noteikti varēs pagaidīt. Dienas otrajā pusē parūpējies, lai otrā pusīte sajustu tavus uzmanības apliecinājumus.

LAUVA Dienas pirmajā pusē oma nebūs no labākajām. Tam par iemeslu var būt strīds ar mīļoto. Lai vērstu visu par labu, esi maigāks un atzīsti savu daļu kļūdas. Pēcpusdiena solās būt daudz saulaināka, tīkamāka.

JAUNAVA Daļa Jaunavas zīmes pārstāvju modīsies labā, pat nedaudz sapņainā omā, kura tā vien mudinās pavadīt laiku otrās pusītes sabiedrībā. Šodien pastāv visas iespējas atšķetināt attiecību sarežģījumus.

SVARI Tu vari baudīt sportiska rakstura atpūtu, tikai nekrīti pārmērīgā azartā, atturies no neattaisnota riska un pārslodzēm. Saskarsmē ar otro pusīti centies uzturēt vieglu noskaņojumu, nerisināt smagus jautājumus.

SKORPIONS Kontaktējoties ar līdzcilvēkiem, ātri vien spēsi saprast, kas no teiktā ir patiesība un kas fantāziju auglis. Reālistiskais skats uz dzīvi padarīs tevi par lielisku padomdevēju un strīdu situāciju risinātāju.

STRĒLNIEKS Pratīsi viegli rast kopīgu valodu ar mājiniekiem, it sevišķi ar bērniem. Ja vēlies, droši varat doties baudīt ziemas priekus. Fiziskas aktivitātes būs ieteicamas visai ģimenei, tās uzlabos omu un pašsajūtu!

MEŽĀZIS Kaut arī iekšēji pats vēlēsies izkustēties no mājas, tev būs nepieciešams ārējs stimuls. Nav izslēgts, ka vajadzīgo grūdienu var dot kolēģi, kuri šodien būs iecerējuši nelielu ekspromtum ballīti.

ŪDENSVĪRS Vislabāk jutīsies tie Ūdensvīri, kuriem tiks dota pēc iespējas lielāka rīcības brīvība. Tieši neatkarības izjūtu vērtēsi visaugstāk. Taču tas nenozīmē, ka partnera vēlmes atstāsi novārtā.

ZIVIS Var šķist, ka partneris apzināti pārbauda tavu pacietību, taču patiesībā tava uztvere būs kļuvusi nedaudz saasināta. Varbūt tev būs nepieciešams mirklis, lai pabūtu vienatnē, sakārtotu domas.

SVĒTDIENA

AUNS Tev šķitīs, ka esi lietišķs, kodolīgs saskarsmē ar tuviniekiem, taču ģimenes locekļi tavu uzvedību var raksturot kā strauju un pārlieku asu. Der apzināties, ka patiesība vienmēr ir kaut kur pa vidu!

VĒRSIS Varēsi nesteidzīgi rosīties pa māju, paveikt nepieciešamos saimniecības darbus un tad ļauties bezrūpīgai atpūtai. Attiecībās ar ģimenes locekļiem valdīs patīkama un abpusēja sapratne.

DVĪŅI Zvaigznes iesaka neķerties klāt vienlaicīgi divām lietām, jo tā, visticamāk, tu nepabeigsi nevienu. Šodien vispār ieteicamāk paslinkot, neaiztikt lietišķos jautājumus, veltīt uzmanību attiecību jautājumiem.

VĒZIS Tavu prātu nodarbinās mīlas līkloči, kuri pēdējā laikā būs kļuvuši sarežģītāki, grūtāk izprotami, neprognozējami. Lai viestu lielāku skaidrību notiekošajā, tev būs nepieciešams izrunāties ar kādu par to.

LAUVA Piemērots brīdis, lai ļautos asākām izjūtām, sarīkotu sev nelielu piedzīvojumu. Iespējams, arī mīļotais būs pierunājams uz ko neikdienišķāku. Galvenais, nemeklē krāšņas izjūtas, esot pie stūres!

JAUNAVA Mēģini atslēgties no ikdienas uztraukumiem un ļaut savai nervu sistēmai pienācīgi atpūsties! Daudz pozitīvu emociju var sniegt ar atvasītēm kopīgi pavadīts laiks. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

SVARI Kāroto attiecībās ar mājiniekiem spēsi panākt ar diplomātijas un laba garastāvokļa palīdzību. Ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda. Kopīgi pavadītais laiks sniegs plašu emociju gammu.

SKORPIONS Daudz domāsi par dzīves filozofisko, netveramo pusi. Labprāt apspriedīsi dziļdomīgus jautājumus ar līdzīgu uzskatu piekritējiem. Dienas otrajā pusē iespējamas patīkamas atkalredzēšanās.

STRĒLNIEKS Tīkosi pēc apkārtējo uzmanības, komplimentiem. Nav izslēgts, ka izrādīsi savus radošos talantus, apliecināsi, ka tev piemīt laba humora izjūta un šarms. Šis ir lielisks brīdis brīvajiem zīmes pārstāvjiem.

MEŽĀZIS Jutīsies lieliski. Labprāt dosies kurp izklaidēties kopā ar otro pusīti. Saskarsmē ar apkārtējiem viegli radīsi kopīgu valodu, varbūt pat spēsi izveidot jaunus lietišķos kontaktus, rast interesantus domubiedrus.

ŪDENSVĪRS Tu pielāgosies mājinieku izklaides iecerēm. Iespējams, tieši atvasītēm būs kas īpašs padomā. Lai diena būtu pavisam izdevusies, parūpējies, lai tavs un atvasīšu apģērbs atbilstu laikapstākļiem.

ZIVIS Atturies ilgāku laiku atrasties vienatnē, jo tā ātri vien vari sagaidīt drūmu omu. Labāk esi cilvēkos, kopīgi ar ģimenes locekļiem pievērsies radošām lietām vai arī nedaudz pasporto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu