Kortnija Kardašjana izrāda savu pasakaino mājokli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix/Instagram/kourtneykardash

Kardašjanu māsas ir plaši pazīstamas ar savu izsmalcināto gaumi un luksusa dzīvesveidu, tāpēc ne velti šīm sievietēm arī mājokļi ir ievērības cienīgi. Šoreiz savu mājokli ir izrādījusi vecākā māsa – Kortnija, kura interjera izveidi ir uzticējusi ASV dizaina projektu uzņēmumam “Landry Design Group”, kas ir projektējuši arī citu slavenību, piemēram, Toma Breidija un Žizeles Budhenas, mājokļu dizainus.

Kortnijas Kardašjanas prātam neaptveramais mājoklis atrodas Losandželosā, kur jaunā sieviete mitinās ar saviem trīs bērniem. Jau iepriekš Kortnija vairākiem izdevumiem ir atklājusi, ka viņu aizrauj un iedvesmo tieši arhitektūra un interjera dizains, kas arī ir manāms Kardašjanas īpašumā.

Kardašjanu māsa savā “Instagram” profilā ir publicējusi piecas pasakainas bildes ar viņas mājokli un atklājusi, ka to ir veidojis arī vairāku citu slavenību dizaina projektu uzņēmums “Landry Design Group” un māja būs redzama uzņēmuma veidotajā grāmatā “Modern to Classic II”.

Kortnijas Kardašjanas mājas sētai ir ar efejām apauguši ieejas vārti. Tālākajās bildēs Kardašjana rāda savu peldbaseinu, no kura paveras elpu aizraujošs skats uz Losandželosas kalniem. Tāpat Kardašjana nekautrējas sekotājiem izrādīt savu āra terasi ar apaļu galdu un spāņu stila āra kamīnu. Visbeidzot Kardašjanas bilžu galeriju noslēdz skats uz Kortnijas viesistabu, kurā redzama melnbaltu bilžu kolāža, melnas mēbeles un nevainojami baltas sienas un kolonnas.

“Landry Design Group” ir arhitekta Roberta Landrija dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar mājokļu projektēšanu un iekārtošanu. Visbiežāk Landrija veidotajās ēkās ir jaušama Eiropas, it īpaši Spānijas un Francijas, dizaina ietekme. Fotogrāmatā “Modern to Classic II” Landrijs ir apkopojis veiksmīgākos un labākos projektus, starp kuriem būs apskatāmi Kortnijas un arī viņas māsas Hlojas mājokļi, kā arī aktiera Toma Breidija un supermodeles Žizeles Bundhenas savrupnami.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu