Filmas “Vecā dārza noslēpums” teju galvenajā lomā – Māras Upmanes-Holšteines dzimtas īpašums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/LETA/Ieva Leiniša

Nenoliedzami kinolentēs notikuma vieta līdz ar aktieriem spēlē vienlīdz svarīgu lomu. Šogad uz kinoteātru ekrāniem ir nonākusi Olafa Okonova un Gunitas Grošas režisētā filma “Vecā dārza noslēpums”, kuras notikumi norisinās "Astro’n’out" dziedātājas Māras Upmanes-Holšteines dzimtas mājā, ziņo žurnāls “Privātā Dzīve”.

Pagājušajā nedēļā uz lielajiem ekrāniem nonāca filma “Vecā dārza noslēpums”, kur galvenais varonis, pensionārs Armands, dzīvo vecā mājā ar lielu, aizlaistu dārzu, kas īpaši iepatīkas kaimiņbērnu četrotnei. Kā izrādās, jaukais namiņš Ogres apkaimē pieder "Astro’n’out" solistei Mārai Upmanei-Holšteinei. “Tam, ka filma ienāca mūsu mājā, patiesībā nebija nekādas saistības ar mani pašu. Māja godīgi izturēja kastingu, un neviens nezināja, ka tā pieder man,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāja dziedātāja. “Māja ir manas dzimtas mantojums, mūsu lielā goda zīme,” stāsta Māra. Romantisko koka namu savulaik ir projektējis dziedātājas vecvectēvs, slavenais arhitekts Makss Šervinskis, kas ir bijis viens no jūgendstila aizsācējiem Rīgā.

Olafa Okonova un Gunitas Grošas režisētā filma “Vecā dārza noslēpums” uz lielajiem ekrāniem ir skatāma no 25. janvāra kinoteātros visā Latvijā. Filma ir par četriem bērniem Santu, Kasparu, Nilu un Keitu, kuri ielavās un spēlējas bijušā rūpnīcas "VEF" inženiera, pensionāra Armanda vecajā dārzā. Izrādās, ka Armanda dārzā ir ne tikai dzelteni ķirbji un bites, bet arī kāds noslēpums, kas ieinteresējis izmanīgu un naudaskāru uzņēmēju. Sižeta gaitā savērpjas dažādi notikumi, un skolas bērniem nākas iesaistīties dārza teritorijas aizstāvēšanā un glābšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu