"Viada" degvielas uzpildes staciju tīklā plāno investēt vairāk nekā 5 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Degvielas tirgotājs "Viada Baltija" šogad degvielas uzpildes staciju tīkla modernizācijā un paplašināšanā plāno investēt vairāk nekā piecus miljonus eiro, ceturtdien, atklājot jaunu degvielas uzpildes staciju Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 135, pastāstīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Roms Turlinsks (Romas Turlinskas).

Tostarp šogad uzņēmums plāno uzbūvēt trīs jaunas degvielas uzpildes stacijas, trīs automazgātavas ar lava putu uzklāšanas sistēmu, atklāt trīs jaunā koncepta veikalus, piedāvāt jauna zīmola degvielu, kā arī izveidot lietotni lojalitātes programmas "Viada Plus" dalībniekiem.

Turlinsks atzīmēja, ka "Viada" degvielas uzpildes staciju apgrozījums 2018.gadā bija 165,5 miljoni eiro, kas ir par 22,5% vairāk nekā 2017.gadā. Apgrozījuma pieaugums panākts, pateicoties tīkla attīstībā veiktajām investīcijām vairāk nekā piecu miljonu eiro apmērā.

Tāpat "Viada Baltija" pērn noslēdza "Viada" jaunā zīmola ieviešanu, kā arī uzbūvēja jauna koncepta degvielas uzpildes staciju un divas jaunas automazgātavas, modernizēja piekabju nomas servisu, izveidoja desmit jaunas gāzes uzpildes stacijas, rekonstruēja piecas degvielas uzpildes stacijas, kā arī izveidoja jaunu klientu lojalitātes programmu.

"Līdztekus modernizācijas darbiem mēs mērķtiecīgi paplašinājām pakalpojumu klāstu, kā arī veidojām īpašus piedāvājumus lojālajiem klientiem," teica Turlinsks, piebilstot, ka kompānijas lojālo klientu skaits pērn palielinājās par 15%.

Atklājot jauno degvielas uzpildes staciju Kārļa Ulmaņa gatvē 135, degvielas tirdzniecības tīkla vadītājs uzsvēra, ka arī šogad tiks turpinātas investīcijas degvielas uzpildes staciju tīkla modernizācijā un paplašināšanā, investējot vairāk nekā piecus miljonus eiro.

"Viada Baltija" reģistrēta 2015.gadā, un tās pamatkapitāls ir 535 500 eiro, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā bija 135,1 miljons eiro, bet zaudējumi - 227 742 eiro. Kompānijas patiesā labuma guvēja ir Birute Paleičikiene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu