Noskaties: kā šobrīd izskatās tirdzniecības un izklaides centrs "Akropole"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Akropole
Akropole Foto: TVNET

Patlaban notiek multifunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" ekspluatācijā nodošanas process, aģentūrai LETA sacīja "Akropoles" pārstāve Līga Andžāne.

"Centra būvniecības darbi ir pabeigti un patlaban turpinās iekšdarbi - nomnieku telpu labiekārtošana. Janvārī tika sākts multifunkcionālā centra ekspluatācijā nodošanas process," sacīja Andžāne.

Viņa piebilda, ka vēl ir grūti prognozēt, cik ilgu laiku prasīs nodošana ekspluatācijā, jo tas ir atkarīgs no visām procesā iesaistītajām atbildīgajām institūcijām. "Taču plāni nav mainījušies - "Akropole" apmeklētājiem tiks atvērta šopavasar," piebilda Andžāne.

Kopējās investīcijas "Akropoles" būvniecībā plānotas 177 miljonu eiro apmērā, no kurām 60% tiek finansēti ar "SEB bankas" aizdevumu 106,5 miljonu eiro apmērā. Tirdzniecības un izklaides kompleksā būs aptuveni 1500 jaunu darbavietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu