Valentīndienas akcija salauztajām sirdīm: nosauc prusaku bijušā vārdā un izbaro surikatam (4)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kamēr pārīši visā pasaulē svin Svētā Valentīna dienu ar romantiskiem randiņiem, ziediem un dāvanām, zoodārzs ASV Teksasas štatā sarūpējis akciju tiem, kas šajā datumā joprojām tur ļaunu prātu uz bijušajiem partneriem. 

Elpaso zooloģiskais dārzs akcijas "Beidz man pielīst!" ietvaros piedāvā salauzto siržu īpašniekiem nosaukt bijušā drauga vai vīra, draudzenes vai sievas vārdā treknu prusaku, kas pēc tam kļūs par izsalkuša surikata maltīti.

Lai pieviltās puses gandarījums būtu vēl lielāks, bijušo partneru vārdi tiks publiski izstādīti pie surikatu iežogojuma un iniciāļi arī tiks publicēti sociālajos tīklos. 

Interese par akciju bija tik liela, ka zoodārzs jau svētdien pārtrauca pieņemt jaunus vārdus. Pieteikumi tika saņemti ne vien no ASV, bet arī Eiropas valstīm, tai skaitā Vācijas un Austrijas, ziņo raidorganizācija BBC.

Par spīti pasākuma negatīvajai pieskaņai, surikatiem tie būs lieli prieki, jo ar prusakiem tie dabū mieloties vien īpašos gadījumos.

Akcijas rīkotāja Sāra Borego norāda, ka tas esot "jautrs un atšķirīgs" veids, kā atzīmēt gada romantiskākos svētkus. "Mums visiem ir bijušie partneri, kam neesam tikuši pāri," viņa sacīja. "Tas ir labs veids, kā nedaudz remdēt nepatīkamās sajūtas."

Pasākuma tiešraide tiks straumēta zoodārza mājaslapā un "Facebook" kontā.

Līdzīgas akcijas plāno arī citi zoodārzi ASV. Savukārt Sidnejas zoodārzs Austrālijā spēris vēl soli tālāk, izsludinot konkursu, kura galvenā balva ir iespēja nosaukt ārkārtīgi indīgu čūsku bijušā partnera vārdā. Dalībniekiem jāiesūta stāsti par neģēlībām un pāridarījumiem, ko bijušais partneris paveicis, lai izpelnītos šādu "godu".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu