Ziņu aģentūras “Fox News” raidījumu vadītājs paziņo, ka mikrobi neeksistē, tāpēc rokas nav jāmazgā (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

“Fox News” raidījumu vadītājs Pīts Hegsets (Pete Hegseth) tiešajā ēterā paziņojis, ka savas rokas nav mazgājis desmit gadus, jo “mikrobi nav īsti”.

Raidījumā “Fox and Friends” Hegsets izteicies, ka mikroorganismi neeksistē, jo tos nevar redzēt ar neapbruņotu aci.

“Es sevi vakcinēju,” teica Hārvarda un Prinstonas Universitātes absolvents.

Šo paziņojumu vadītājs pateicis pēc tam, kad viņa kolēģi pasmējušies, kad viņš apēdis picas pārpalikumus.

“Mana 2019. gada apņemšanās ir dzīvajā ēterā teikt visu to pašu, ko dzīvē,” piemetināja Hegsets.

Lieki teikt, ka sociālajos tīklos viņa izteikumi tika braši apspriesti, izraisot veselu viedokļu vētru. Situāciju neglāba arī Hegseta vēlākā atzīšanās, ka tas viss esot bijis vien joks.

“Mēs dzīvojam sabiedrībā, kur cilvēki staigā apkārt ar spirta salvetēm kabatās un rokas dezinficē 19 tūkstošus reižu dienā, it kā tas varētu glābt viņu dzīvību. Es rūpējos par savu higiēnu, bet neesmu apsēsts ar to. Tas, kā mans joks tika uztverts internetā, ir pilnīgs absurds,” teica Hegsets.

Veselības eksperti drošības pēc gan skaidro, ka regulāra roku mazgāšana ir viens no labākajiem veidiem, kā atbrīvoties no baktērijām, izvairīties no saslimšanas un slimību pārnēsāšanas.

Pētījumā, ko publicējis ASV Nacionālais biotehnoloģijas informācijas centrs, noskaidrots, ka vienā gramā cilvēka izkārnījumu atrodas viens triljons baktēriju. To baktēriju vidū, kuras var izplatīties ar nemazgātām rokām, ir arī salmonella un E. coli.

Savukārt ASV prezidents Donalds Tramps, kurš ziņu aģentūru “Fox” iecienījis īpaši, vairākas reizes atzinis, ka ir germofobs.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu