Ieskaties, kāds būs interjers Virgin kruīza kuģim "Tikai pieaugušajiem"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Virgin Cruises/Publicitātes foto

Ričards Brensons nu ir oficiāli iesoļojis jaunā lauciņā, kas neskar telefonu un lidmašīnas. Nu viņa slavenā tranzīta kompānija Virgin apkalpos arī kruīza kuģus. Turklāt šie kuģi nebūs tādi kā pārējie – tie būs paredzēti tikai pieaugušajiem un iekāpšana ir atļauta tiem, kam ir pāri 18.

Virgin Voyages biļetes tagad ir oficiāli pieejamas un nopērkamas ikvienam, kas sasniedzis pilngadību. The Scarlet Lady jeb Lēdija Skārleta ir 2700 pasažieru prāmis, kas pirmo ceļojumu veiks 2020. gada aprīlī. No Valentīndienas, 14. februāra, interesenti var iegādāties biļetes ceļojumiem no aprīļa līdz oktobrim.

Foto: Virgin Cruises/Publicitātes foto

Kuģi ik nedēļu dosies četru vai piecu dienu kruīzos, atkarībā no izvēlētā galamērķa – īsākais ceļojums sāksies no Maiami ostas, pieturēs Bimini, Bahamu salu privātajā pludmalē un noslēgs ceļu Havannā, Kubas galvaspilsētā. Garākais ceļš sāksies Maiami pludmalē un turpināsies gar Jukatanas pussalu, kur noritēs ballītes zem zvaigžņotajām debesīm Bimini pludmalē, bet pēcāk apstāsies Majas pludmalē, kur ceļotājiem būs iespēja apskatīt antīkas celtnes un drupas. Trešā ceļojumu opcija būs maršruts Maiami – Dominikanas republika, kurā arī ir iekļauta pietura Bimini. Kruīza izmaksas ir sākot no 2000 dolāru par vienu kajīti, kurā vieta ir diviem cilvēkiem. Īsteniem Ričarda Brensona faniem būs arī iespēja nosvinēt savu dzimšanas dienu kopā ar pašu uzņēmēju – Brensons 2020. gada 15. jūlijā gatavojas savai 70 gadu jubilejai, kuru viņš svinēs uz prāmja, kopā ar ceļotājiem. Šajā datumā kabīnes maksās no 3100 dolāriem. Uz prāmja ik dienu norisināsies koncerti, Stand-up komēdijšovi, dejas līdz rīta gaismai un citi priekšnesumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on

Iemesls, kādēļ kuģis nav paredzēts bērniem, ir paša Ričarda Brensona ideja – viņš ir atzinis, ka kruīza kuģi būs kā “svētnīca lielajiem”. Prāmis būs nokrāsots spilgti sarkanā krāsā, tā augšējā stāvā atradīsies skriešanas trase, bet pašā kuģī būs ierīkota jogas studija, sulu bārs, boksa rings un āra sporta zāle. Tāpat uz prāmja atradīsies vairāki smalki restorāni, bāri, baseins, hidroterapijas baseins, džakuzi, dubļu telpa, spa, sāls istaba un skaistumkopšanas salons. Savukārt kajītes krietni atšķirsies no Latvijas ierastajiem prāmjiem – Virgin Vojages prāmjos kajītēs būs ierīkotas divguļamās gultas, neliels skapis, galds un smalka vannasistaba, kas noklāta ar marmora flīzēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu