Samsung prezentē pārlokāmo viedtālruni Fold. Tas maksās ļoti daudz

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Trešdien Samsung pasaulei atklāja savu pirmo pārlokāmo viedtālruni Fold.

“Samsung sāk nākamo nodaļu mobilo inovāciju vēsturē. Galaxy Fold ievieš pilnīgi jaunu mobilo tālruņu kategoriju, kas ar Infinity Flex displeju rada jaunas iespējas, kādas nekad iepriekš nav redzētas. Mēs izveidojām Galaxy Fold cilvēkiem, kuri vēlas piedzīvot to, ko var piedāvāt īpaša salokāma ierīce, pārspējot visus tradicionālā viedtālruņa ierobežojumus,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs, Māris Ķikāns.

Divi vienā – viedtālrunis un planšetdators

Galaxy Fold ir atsevišķa kategorija, kas piedāvā jauna veida mobilo pieredzi. Proti, Fold ir kompakta ierīce, kas ir atlokāma, lai atklātu līdz šim lielāko Samsung viedtālruņa displeju. Salocītā veidā telefona priekšpusē ir tikai 4,6 collas liels ekrāns, taču, ierīci atlokot, lietotāja rīcībā ir planšetes izmēra aparāts ar 7,3 collu ekrānu. Kā norāda Samsung, Fold ir astoņu gadu darba rezultāts kopš Samsung pirmā elastīgā displeja prototipa debijas 2011. gadā.

Galaxy Fold var atvērt viegli un dabiski, gluži kā grāmatu, un to var aizvērt cieši un kompakti ar nelielu klikšķi. Ja kādam rodas šaubas par eņģu mehānismu, tām nav pamata. Kā ierīces prezentācijā Londonā norādīja ražotājs, testos pārbaudīts, ka eņģes un ekrāns var izturēt vismaz 200 000 salocīšanas reižu.

Foto: Samsung

Jauni dizaina elementi

No ekrāna līdz pat ietvaram ikviens elements, kas ir redzams un taustāms, ir Samsung speciālistu izstrādāts. Pirkstu nospiedumu skeneris ir sānā, kur dabiski atrodas īkšķis, un ierīce ir viegli atbloķējama. Abi akumulatori un sastāvdaļas ir vienmērīgi izvietoti viedierīcē, lai Galaxy Fold būtu līdzsvarots, to turot rokās.

Fold būs pieejams dažādās krāsās: sudrabotā, melnā, zaļā, zilā.

Jauna lietošanas pieredze

Galaxy Fold pamatā ir lielākas un labākas formas, kas izstrādātas, lai uzlabotu lietotāja pieredzi. Galaxy Fold pārtop par nepieciešamo ekrānu īstajā brīdī. Unikālā UX uzbūve Galaxy Fold nodrošina jaunus veidus, kā izpildīt visvairāk uzdevumu ar savu viedtālruni.

Foto: Samsung

Multiaktīvais logs: ir iespēja atvērt pat trīs aktīvās lietotnes vienlaikus, lai vienlaikus sarakstītos, spēlētu spēles, straumētu video u.tml.

Kas būtiski, pāreja starp pārsega un galveno displeju ir plūdena, lietotnēm automātiski pielāgojoties katrai no vidēm. Tas panākts, Galaxy Fold UX izstrādes laikā sadarbojoties ar Google un Android izstrādātāju kopienu.

Fold veiktspēja

Telefons paredzēts biežai un intensīvai lietošanai - darbam, atpūtai vai spēlēm. Telefonam ir 12 GB operatīvā atmiņa, 512 GB iebūvētā atmiņa un astoņu kodolu procesors. Papildus tam telefonam ir kameras sistēma ar sešām lēcām – trim aizmugurē, divām iekšpusē un vienu vākā.

Galaxy Fold jau drīzumā nonāks veikalos un maksās, sākot ar 2000 eiro.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Fold

Displejs

Galvenais displejs: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)

Vāka displejs: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)

Vāka kamera

10MP (2PD), F2.2

Aizmugures kamera

Ultraplata: 16MP, F2.2

Plata: 12MP (2PD), F1.5/F2.4, OIS

Tele: 12MP, F2.4, OIS

Priekšējā kamera

Plata: 10MP (2PD), F2.2

RGB dziļums: 8MP, F1.9

Procesors

7nm, 64 bitu, astoņkodolu procesors

Atmiņa

12 GB RAM (LPDDR4x), 512 GB

Baterija

4380 mAh

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu