“Jaunvalžu" piektā sērija. Saruna ar pasākumu organizatori Inesi Lukaševsku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja tu nāc uz interviju, tev ir jābūt gatavam atkailināt savu dvēseli - šādi sevi piesaka pasākumu organizatore un reputācijas menedžere Inese Lukaševska, "Jaunvalžu" sērijā Inese Lukaševska stāsta, ko nozīmē vadīt projektus, kuros piedalās tūkstošiem cilvēku, kā un kāpēc reizēm ir labi pieņemt izšķirīgus lēmumus dažās sekundēs un kāda ir pretinde #MeToo kontekstā. Saruna ir ierakstīta dienā, kad TVNET ir Ēnu diena - un daudzi jautājumi ienāk no aizkadra, kas šo sarunu padara vēl dzīvāku un patiesāku.

"Mana vēlme uzvarēt ir krietni lielāka par manām bailēm zaudēt" – tas ir Ineses Lukaševskas motīvs un caurviju elements sarunā, kas skatāma un klausāma TVNET, kā arī Spotify platformā.

Mārtiņš Daugulis portālā TVNET aizsāk podkāstu sēriju “Jaunvalži”, kurā runā ar jauniem Latvijas vadītājiem, valdītājiem un līderiem. Šodienas varas un spējas vadīt portrets, principi un filosofija - ko nozīmē vadīt? Kas ir jāņem vērā, esot priekšā vai kalna virsotnē šodienas Latvijā? Atziņas brīvā sarunā no dažādu jomu pārstāvjiem, kas var derēt gan kā pieredzes un rekomendāciju stāsti, gan vienkārši iedvesmai darboties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu