Frīdis: kā var būt savienība miesā starp diviem viendzimuma cilvēkiem? Nesaprotu! (7)

Viņa viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vai mīlestība var saistīt tikai vīrieti un sievieti? Latvijā pazīstami homoseksuāli cilvēki pārliecināti atbild - nē! Tad kāpēc likumdošana aizvien neļauj viņiem reģistrēt savas attiecības? Un ko par to domā citi mūsu sabiedrībā? Šoreiz atklāsim  rokera Frīdis viedokli no raidījuma “Sieviete. Personīgi”.

Šoreiz žurnāliste Daina Jāņkalne jautājumu "Ko tu domā par viendzimuma laulībām?" raidījumā  uzdod rokerim Frīdim. 

"Kas tas tāds?" ar pretjautājumu atbild Frīdis. Tad Daina paskaidro, ka  bija domājusi savienību miesā un garā starp viendzimuma cilvēkiem. 

"Kā var būt savienība miesā starp viendzimuma cilvēkiem? Tas man nav īpaši saprotams. Jā, var draudzēties, mēs arī ar čaļiem braucam ar motocikliem apkārt, bet 

pastarpināti mūsu garīgajai savienībai miesisko savienību pa ceļam meklējam ar sievietēm, kur nu var dabūt... Protams, cik tad tu ilgi var braukāt viens? Bet jā, es nespēju iedomāties miesiskas savienības starp viendzimuma cilvēkiem..." domās dalās Frīdis. 

Daina Jāņkalne tiksies gan ar viendzimuma laulību pretiniekiem, gan tiem, kuri būtu gatavi tādās stāties, lai meklētu atbildes uz jautājumiem - kāpēc tās aizliegt vai atļaut? Neērti jautājumi un tiešas atbildes par sievietei svarīgo – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi” trešdien, 27. februārī plkst. 21:00, “STV Pirmā!”    

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu