Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Varēsi nesteidzīgi pabeigt iesāktās lietas, sakārtot visu ar dokumentāciju saistīto. Pēcpusdienā var rasties pēkšņa vēlme nedaudz ātrāk aizslīdēt prom no darba un ļauties kopīgai pasēdēšanai kolēģu vidū.

VĒRSIS Tuvojoties darba nedēļas izskaņai, nedaudz samazināsi apgriezienus, atskatīsies uz paveikto, novērtēsi sasniegtos rezultātus. Ģimenes dzīvē no tevis var tikt prasīta savaldīga, iecietīga attieksme.

DVĪŅI Neļauj lietām sākt plūst pašplūsmā, centies saglabāt kontroli pār notiekošo. Saskarsmē ar kolēģiem valdīs sapratne. Nav izslēgts, kāds no līdzgaitniekiem var sniegt tev praktisku palīdzību.

VĒZIS Šodien droši vari pievērsties radošām iecerēm, veltīt laiku sabiedrisku pasākumu apmeklēšanai, jaunu kontaktu dibināšanai. Saskarsmē ar pretējo dzimumu kļūsi koķetīgāks.

LAUVA Atvasīšu uzvedība, protesti var jūtami pārbaudīt tavu pacietību. Lai gūtu saskaņu ar jaunāko paaudzi, tev nāksies likt lietā gan savas psihologa dotības, gan būt patiesi pacietīgam, iejūtīgam.

JAUNAVA Lai gan intuīcija, priekšnojauta nav gluži tava stiprā puse, tomēr šodien vari burtiski sajust lietas, cilvēkus, no kuriem vēlams izvairīties. Ja klausīsi sirdsbalsij, ietaupīsi sev liekus uztraukumus!

SVARI Monotonie darbi ātri vien tev var uzdzīt garlaicību, vēlmi aizlaisties no ofisa un baudīt dzīves krāšņo pusi. Savukārt, ja tavi pienākumi saistīti ar radošajām lietām, būsi patiesi iegrimis savos darbos.

SKORPIONS Vajadzēs nopietnāk pievērsties dažādiem organizatoriskiem jautājumiem. Varbūt kādam no līdzgaitniekiem būs nepieciešama tava palīdzība, kuru tu, protams, neatteiksi!

STRĒLNIEKS Sēžot darba vietā, tu šodien vairāk domāsi par otro pusīti, romantisko dzīves pusi, nevis darbu. Pacenties tikt galā ar atbildīgākajiem pienākumiem un tad ļauties sirdslietās notiekošajam.

MEŽĀZIS Šodien tavas koncentrēšanās spējas var nebūt savā maksimumā, tāpēc esi piesardzīgāks, veicot sarežģītākus pienākumus. Mīlas jomā kāds Mežāzis var saskarties ar nelielām pārmaiņām.

ŪDENSVĪRS Tiekoties ar potenciālajiem sadarbības partneriem, iegaumē, ka pirmais iespaids būs tas pareizākais. Ja sajūti, ka pretī tev stāv īsts lietaskoks, nekautrējies izteikt viņam savu piedāvājumu.

ZIVIS Apstākļu mudināts, vari stāties plašākas auditorijas priekšā, prezentējot uzņēmuma intereses. Dienas izskaņā būsi patiesi gandarīts par paveikto. Gūtā pieredze tev lieti noderēs jau tuvākajā nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu