Piecas idejas svētku dāvanām Starptautiskajā sieviešu dienā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Jau drīz klāt 8. marts – Starptautiskā sieviešu diena, kad sveicam un godinām pasaules daiļo dzimumu - mūsu dāmas! Protams, neiztikt bez košiem un smaržīgiem pavasara ziediem, tomēr, kā zinām, dāmām patīk saņemt vēl ko personīgāku, kas lolo viņu sievišķīgi romantisko dabu. Kas tas varētu būt? Lūk, pāris ideju, kas noteikti liks sievietēm pasmaidīt un sajusties īpašām!

Kultūras cienītājām

Ja sievieti, kuru sveiksiet, interesē kultūra vai māksla, viņu noteikti iepriecinās iespēja to izbaudīt. Tās var būt teātra vai koncerta biļetes, muzeja vai galerijas apmeklējums. Ja vēl labi nepazīstat dāmas gaumi, derēs dāvanu kartes.

Foto: depositphotos.com

Gardēdēm – rozā šokolāde

Jebkurai sievietei patīk našķēties, un nereti par ko saldu viņas spēj pārdot kripatiņu savas labvēlības. Tomēr viņas ir izvēlīgas un pārsteigt ar ko jaunu nav viegli. Lūk, “Laima” iepazīstina ar unikālu augstākās kvalitātes “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar prasmīgo “Laimas” meistaru rokām! “Ruby” sniegs neaizmirstami sulīgu ogu garšas ceļojumu ikvienam šokolādes mīļotājam. Tā ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas iegūta dabiskā fermentācijas procesā no īpašām “Ruby” kakao pupiņām, bez pievienotām krāsvielām. “Ruby” šokolāde nopērkama “Laimas” saldumu veikalos un universālveikalā “Stockmann”.

Foto: Publicitātes foto

Dabas mīļotājām

Tuvojas pavasaris, un lieliska ideja ir sievietei dāvāt iespēju pastiept degungalu vēl tuvāk tam. Šoreiz par pavasara vēstnešiem kalpos ne tikai ziedi, bet arī iespēja doties skatīties, kā daba mostas. Ieejas biļetes botāniskajā dārzā vienmēr iepriecinās sievietes, kuras nespēj turēties pretī ziedu un augu burvībai. Tāpat arī aicinājums doties pastaigā pa mežu un pabūt pie dabas krūts vienmēr ir laba ideja, īpaši, ja diena paiet sēdošā darbā. Bet ja sievietei patīk arī dzīvnieki – zoodārza apmeklējums ar siltu tēju termosā būs tas, kas paliks atmiņā!

Publicitātes foto

Neglābjamām romantiķēm

Cik daudz laika un uzmanības zog tehnoloģijas un ikdienas rutīna! Sieviete novērtēs, ja saņems ko tādu, kas atgriež pagātnes romantikā. Piemēram, labu romantisku lasāmvielu. Tā ir ne tikai grāmata - tas ir laiks, ko veltīt sev. Dzeja, romāns, proza – jebkas no tā iepriecina jebkuru sievieti. Bet ja tomēr viņa nelasa grāmatas - galu galā vienmēr glābiņš ir kinoteātris, kur noteikti izrāda kādu romantisku kinolenti.

Sportiskajai

Tuvojoties pavasarim, jebkura sieviete aizdomājas, ka laiks aktīvākam dzīvesveidam. Kāpēc lai neiedvesmotu viņu vēl vairāk? Te gan nederēs parasta sporta kluba abonements, kas varētu tikt pārprasts, bet kādas konkrētas, neizmēģinātas nodarbības apmeklējums – ūdens zumba, paukošanās, boksa treniņš, salsas nodarbība, karstā joga u.c. Ir taču tik daudz iespēju! Tāpat arī aicinājums doties kopīgā skriešanas treniņā iedvesmos sievieti, jo tā ir dāvana viņas veselībai un labsajūtai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu