Policija lūdz iedzīvotāju palīdzību pusaudža meklēšanā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību bezvēsts prombūtnē esošā Kristapa Poikāna meklēšanā - likumsargi pieļauj, ka viņš atrodas Rīgā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

2005.gadā dzimušais jaunietis 1.aprīlī ar autobusu devās uz Adamovas internātpamatskolu Rēzeknes novadā, taču skolā neieradās, un kopš tā laika viņa atrašanās vieta nav zināma.

Pusaudzis bija ģērbies zilās sporta biksēs, zilos sporta apavos, melnā virsjakā. Zēns ir aptuveni 1,50 metrus garš, kalsnas miesasbūves, uz galvas rēta labajā pusē.

Pēdējā noskaidrotā informācija liecina, ka jaunietis atrodas Rīgā. Iespējams, viņš ir kopā ar vēl diviem pusaudžiem - zēnu un meiteni.

Policija lūdz ziņot pa tālruņiem 110, 64101200 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī ikvienu, kura rīcībā ir jebkāda informācija par pusaudža atrašanās vietu.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu