Avārijās Latvijā otrdien gājis bojā viens un cietuši deviņi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

Otrdien Latvijā reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta deviņi cilvēki, informē Valsts policija.

Traģiskā avārija notikusi Limbažu novada Viļķenes pagastā, uz autoceļa Upītes-Melnbārži, īsi pirms plkst.8. Tur automašīnas "VW Caddy" vadītājs uzbrauca virsū mopēda vadītājam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas vadītājam acīs spīdējusi saule, kā rezultātā viņš nav redzējis priekšā pa ceļa malu braucošo mopēdistu. Policija norāda, ka 1952.gadā dzimušais vīrietis, būdams pie mopēda stūres, braucis bez ķiveres. Policija turpina izmeklēt notikušā apstākļus.

Avārija ar bojāgājušo fiksēta Vidzemē, bet plašāku informāciju par negadījumu policija pagaidām nav sniegusi.

Vakar seši cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Kurzemē, bet viens - Vidzemē. Viens no cietušajiem bija gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi desmit autovadītājus: četrus - Zemgalē, trīs - Rīgā, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Kurzemē. Rīgā aizturēti arī divi vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 188 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 67 autovadītāji, Zemgalē - 32, Latgalē - 31, Vidzemē - 30, bet Kurzemē - 28 autovadītāji. Rīgā policija par agresīvu braukšanu sodījusi 13 autovadītājus.

Kopumā policija vakar noformējusi 639 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu