Jaunie Huawei viedpulksteņi un FreeLace bezvadu austiņas aktīvam dzīvesveidam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar jauno P30 sērijas flagmaņu iznākšanu tehnoloģiju uzņēmums Huawei marta beigās prezentēja arī Huawei Watch GT jaunākos modeļus - Active Edition un Elegant Edition, kā arī FreeLace bezvadu austiņas.

Treniņi ar Huawei Watch GT 

Jaunais Huawei Watch GT viedpulkstenis izmanto inovatīvu divkāršo čipsetu un viedu enerģijas taupīšanas režīmu, kas atkarībā no lietotāja aktivitātēm pulksteni pārslēdz starp dažādiem režīmiem, tādējādi palielinot akumulatora darbības laiku. Tagad ar vienu uzlādi pulkstenis darbojas līdz pat divām nedēļām.

Šis laiks ietver Huawei Watch GT Active, Sport un Classic modeļu valkāšanu ikdienā, kā arī nodarbojoties ar fiziskām aktiviātēm vai naktī, kad strādā miega monitorings. Var piebilst vienīgi, ka Elegant modeļa akumulatora lietošanas laiks ir viena nedēļa, jo šis tiek lietots vairāk kā tradicionāls pulkstenis.

Foto: Publicitātes foto

Triatlona režīms īstiem sporta entuziastiem

Jaunie Active un Elegant Edition pulksteņi piedāvā arī pavisam jaunu Triatlona režīmu. Šajā režīmā atbalstīti trīs dažādi treniņu veidi - peldēšana, āra riteņbraukšana un skriešana. Viedais pulkstenis spēj ierakstīt visas triatlona aktivitātes, ieskaitot pārejas laiku.

Sirdsdarbības monitoringa sistēma Huawei TruSeen 3.0 un TruSleep 2.0 zinātniskā miega izsekošanas funkcija attiecīgi fiksē sirds ritma izmaiņas, kā arī miega kvalitāti, identificējot tipiskākās problēmas un piedāvājot vairāk ieteikumu miega kvalitātes uzlabošanai. Visus datus ērti var pārlūkot Huawei Health mobilajā lietotnē.

Foto: Publicitātes foto

Klasisks dizains

Active Edition modelim ir tāds pats 46 mm pulksteņa ietvars kā iepriekšējiem Classic un Sport modeļiem, savukārt Elegant Edition pulkstenis ir mazāks, ar 42 mm keramisku ietvaru. Huawei Watch GT Active Edition ir 1.39 collu AMOLED HD skārienekrāns ar 454 x 454 pikseļu izšķirtspēju, savukārt Elegant Edition ir nedaudz mazāks 1.2 collu AMOLED HD skārienekrāns ar 390 x 390 pikseļu izšķirtspēju. 

Bez augstāk minētajām ierīcēm Huawei Parīzē prezentēja arī jauno Huawei Band 3, kas aprīkots ar 0.95 collu AMOLED HD krāsaino ekrāna joslu. Jauniešiem pielāgotajā ierīcē iestrādāts arī reāllaika sirdsdarbības monitorings, funkcija, kas atpazīst insultu, zinātniskā miega kontrole un citas veselības aprūpes funkcijas.

Ražotāja ieteiktā cena Huawei Watch GT ir 249 EUR par Active Edition un 229 EUR par Elegant Edition, savukārt Huawei Band 3 - 59 EUR.

FreeLace bezvadu austiņas

Viens no jaunākajiem Huawei aksesuāriem, kas tika prezentēts pasākumā Parīzē, ir bezvadu austiņas FreeLace. Tās atbalsta Huawei HiPair, tādēļ ir viegli savietojamas un arī uzlādējamas, tās vienkārši pieslēdzot tālrunim ar USB Type-C spraudni, kas atrodas savienojumā pie austiņu skaļuma regulēšanas pogām. Huawei norāda, ka FreeLace var pievienot jebkuram viedtālrunim, planšetei vai datoram ar USB Type-C tipa portu, lai tās ātri uzlādētu - piecu minūšu uzlāde nodrošinās līdz pat četrām stundām ilgu atskaņošanas laiku. 

Foto: Publicitātes foto

Austiņas izgatavotas no memory metāla, kas atrodas silikona ietvarā, piešķirot FreeLace dekoratīvu izskatu un ādai patīkamu tekstūru. 

Ražotāja ieteiktā FreeLace austiņu cena būs 99 EUR.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu