"Akropolē" atklāts Baltijā lielākais "Samsung" veikals (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No ceturtdienas, 4. aprīļa apmeklētājiem pieejams jauns Samsung veikals vairāk nekā 174 kvadrātmetru platībā. Tajā var apskatīt, izmēģināt un iegādāties Samsung viedtālruņus, planšetdatorus, valkājamās ierīces un to aksesuārus, kā arī televizorus.

“Jaunā Samsung veikala priekšrocība ir pilns serviss vienuviet, sākot ar konsultācijām līdz pat atbalstam pēc pirkuma izdarīšanas. Veikals iekārtots gan vizuāli pievilcīgi, gan ērti – mēs piedāvājam iespēju klientiem aplūkot un izmēģināt dažādas Samsung ierīces, sākot ar viedpulksteņiem un beidzot ar jaunākajiem televizoriem,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Ārpus šī veikala izvietota aptuveni 30 m2 liela atpūtas zona tirdzniecības centra apmeklētājiem. Tajā var izbaudīt 4D virtuālās realitātes pieredzi īpašos krēslos vai vienkārši atpūsties.

Savukārt 22 citos tirdzniecības centra “Akropole” veikalos izvietots rekordliels daudzums Samsung ekrānu – vairāk nekā 300 ekrānu, un to kopējā platība ir aptuveni 2533 m2.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu