Iepirkšanās un izklaides centru "Akropole" pirmajās dienās apmeklējuši 150 000 cilvēku

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lielveikala "Akropole" atklāšana
Foto: Lielveikala "Akropole" atklāšana Foto: Jānis Škapars/TVNET

Iepirkšanās un izklaides centru "Akropole" pirmo četru tā darbības dienu laikā no 4. līdz 7.aprīlim ir apmeklējuši 150 000 cilvēku, informē "Akropole Rīga" pārstāvji.

"Mūsu prognozes par gaidāmo apmeklētāju skaitu ir piepildījušās. Pirmajā "Akropoles" darbības dienā to apmeklēja aptuveni 40 000 cilvēku, bet visās četrās atklāšanas dienās jaunajā iepirkšanās un izklaides centrā pabija kopumā 150 000 cilvēku," pastāstīja iepirkšanās un izklaides centra vadītājs un "Akropolis group" valdes loceklis Kaspars Beitiņš.

Iepirkšanās un izklaides centra pārstāvji arī informēja, ka jaunā iepirkšanās centra kinoteātra "Apollo Kino" klubā ir reģistrējušies jau 8000 biedru, savukārt ledus arēnas ledu trīs dienu laikā izmēģinājuši teju 1500 slidotāji.

Jau ziņots, ka 4.aprīlī Rīgā, Maskavas ielā 257 atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole", kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp apmēram 140 modes un dzīvesstila preču veikali, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris "Apollo Kino", "O'Learys" izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, "Lemon Gym" sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā ir atvērts arī "Maxima XXX" lielveikals.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" būvniecības ģenerāluzņēmējs bija SIA "Merks". Tirdzniecības centra ēkas tehnisko projektu izstrādāja arhitektu birojs "Sarma & Norde arhitekti", bet projekta tehnisko uzraudzību nodrošināja uzņēmums SIA "Būvuzraugi LV".

Foto: lielveikala "Akropole" atklāšana

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu