Diāna, Alise? Briti prognozē Saseksas hercogu bēbīša vārdu

Vai tomēr Alberts?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Tuvojoties Saseksas hercogu pirmdzimtā dzimšanas dienai, briti aizvien kaislīgāk prognozē nu jau ne tikai bērniņa dzimumu, bet arī vārdu. Interesanti, ka vairākums bukmeikeru ir pārliecināti, ka prinča Harija un hercogienes Meganas pirmā atvase būs meitenīte. 

"The William Hill" bukmeikeru aģentūra jau pirms pāris dienām slēdza derības par karaļnama drīzā bēbīša dzimumu, un rezultāti ir šādi: vairākums likuši likmes par sieviešu dzimumu. 

"Tas ir pat pārsteidzoši, cik procentuāli likmju licēji ir pārliecināti par savu izvēli. Iespējams, kāds ir redzējis vai dzirdējis kaut ko par hercogu bērniņu," izsakās aģentūras pārstāvis Ruperts Adams apnews.com.

Arī par pirmo vārdu nav pat cīņas - 80% domā, ka meitenei tiks dots vārds Diāna. "Iespējams, cilvēki domā, ka tā ir tēva Harija smeldzīgākā vēlēšanās - dot par piemiņu traģiski bojā gājušās mātes vārdu," komentē aģentūras runasvīrs. 

Foto: AP/Scanpix

Ja piedzims meitenīte, tad vārds varētu būt

1.vieta:  Diāna

2.vieta:  Viktorija

3.vieta:  Alise

4.vieta:  Greisa

5.vieta:  Elizabete

Bet, ja tomēr piedzimtu zēns, tad vārds varētu būt

1. vieta: Alberts

2. vieta: Artūrs

3. vieta: Džeimss

Pastāv arī versijas, ka bērniņa māte Megana varētu meitenīti nosaukt savai vecmāmiņai par godu - par Rūtu, kas ir arī princeses Diānas vecmāmiņas vārds, tāpēc tam piekrist varētu princis Harijs

Pāris paziņoja, ka dzemdību sākšanos neizziņos publiski, arī bērniņa dzimumu ne, līdz to nezinās visi tuvākie cilvēki. Tas liek domāt, ka Megana izlēmusi bērniņu laist pasaulē mājas dzemdībās, Frogmorā, netālu no Vindzoras pils. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu