Ceturdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Pratīsi komunicēt, rast sev līdzgaitniekus, piekritējus. Šis var izrādīties zīmīgs periods Auniem, kuri saistīti ar masu medijiem, politiku un pedagoģiju. Attiecībās ar mīļoto meklēsi izteiktākas kaislības.

VĒRSIS Aizdomāsies par tālāko izglītošanos, sevis pilnveidošanu. Ja tev kārtojamas naudas lietas, vēlamāk tās ieplānot dienas pirmajā pusē. Savukārt pēcpusdiena labvēlīga radošām iecerēm.

DVĪŅI Ar darbu saistītās lietas centies veikt lēnām un pakāpeniski. Ja sāksi steigties, ātri vien iedzīvosies neuzmanības kļūdās. Saskarsmē ar kolēģiem pratīsi uzturēt draudzīgu, atsaucīgu gaisotni.

VĒZIS Pieaugs pašpārliecinātība, drosme, vēlme apliecināties profesionālajā lauciņā. Savu pienākumus veiksi pēc labākās sirdsapziņas. Mājas dzīvē pratīsi veicināt saskaņu ar tuviniekiem, jo īpaši atvasītēm.

LAUVA Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar izteiktajiem apgalvojumiem, atturēties apspriest jautājumus, kurus īsti nepārzini. Visticamāk, jūtamākus panākumus sniegs individuāls darbs.

JAUNAVA Spēja rast kompromisu starp savām un apkārtējo vēlmēm, vajadzībām var izrādīties patiesi nozīmīga. Dienas pirmajā pusē nebūtu vēlams doties uz valsts iestādēm, kārtot ar tieslietām saistīto.

SVARI Modīsies labā noskaņojumā, kurš neizgaisīs visas dienas garumā. Jūtamākus panākumus, visticamāk, gūs radošo jomu pārstāvji. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi koķets, gūsi neviltotas simpātijas.

SKORPIONS Nav izslēgts, ka domās daudz kavēsies atmiņās par pagātnes piedzīvojumiem mīlas frontē. Sapņainais noskaņojums vairāk būs piemērots ikdienišķu pienākumu veikšanai.

STRĒLNIEKS Nāksies krietni vien papūlēties, lai pilnvērtīgi īstenotu profesionālos pienākumus. Nav izslēgts, tev var traucēt ārēji apstākļi, kurus ietekmēt būs samērā grūti. Vakarā tieksies pēc mīļotā atbalsta.

MEŽĀZIS Pratīsi visu darīt ar lielu precizitāti un atbildību. Šobrīd droši vari risināt ar tehniku, organizatoriskām lietām saistīto. Lielisks balsts tavās profesionālajās gaitās būs atsaucīgi kolēģi.

ŪDENSVĪRS Daudz kas būs atkarīgs no spējas saprasties ar sadarbības partneriem, panākt vienošanos ar cilvēkiem, kuriem ir diametrāli pretēji uzskati tavējiem. Šobrīd lieti noderēs tavas psihologa dotības.

ZIVIS Profesionālajos jautājumos būtiski pēc iespējas stingrāk turēties pie saviem principiem, neļauties iesaistīties apšaubāmos darījumos. Esi divkārt vērīgs, kārtojot ar mantojumiem, tieslietām saistīto!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu