No scenāristes līdz Ukrainas pirmajai lēdijai: Oļena Zelenska

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļena un Volodimirs Zelenski
Oļena un Volodimirs Zelenski Foto: https://www.instagram.com/zelenskiy_official_fan/

41 gadu vecā Oļena Zelenska vēl pagājušonedēļ bija Ukrainā pazīstama šovmeņa un komiķa sieva. Tagad - Ukrainas pirmā lēdija. Kā iepazinās Ukrainas nākamais pirmais pāris?

Volodimirs Zelenskis, kurš pārliecinoši uzvarēja svētdien notikušajās Ukrainas prezidenta vēlēšanās, savā runā pateicās saviem vecākiem un mīļotajai sievai Oļenai par izrādīto atbalstu.

Oļenas meitas uzvārds ir Kijaško. Ar vīru viņa iepazinās jau skolas laikā, jo mācījās paralēlklasē. Pēc skolas pabeigšanas viņa ieguva arhitektes kvalifikāciju, taču arhitekta profesijā nav strādājusi. 

Pāra attiecības uzplauka labu laiku pēc skolas beigšanas. Oļenai tolaik bija citas attiecības, taču viņa izvēlējās bijušo skolasbiedru.

"Viņš mani piesaistīja ar savu godīgumu, inteliģenci, asprātību. Un pēc tam man ar viņu nekad nav bijis garlaicīgi!" Oļena stāstīja Ukrainas izdevumam "Fakti".

Pāris mija gredzenus 2003.gadā pēc astoņus gadus ilgām attiecībām.

"Mēs ar Volodimiru līdz kāzām nedzīvojām kopā

Mēs astoņus gadus tikāmies, bet dzīvojām katrs ar saviem vecākiem. Daudzi mūsu draugi darīja tāpat. Mēs bijām jauni un negrasījāmies ātri apprecēties," viņas atklājusi medijiem.

2004.gadā pasaulē nāca Zelensku pirmā atvase - meita Oleksandra. Savukārt 2013.gadā piedzima dēls Kirils.

Oleksandra Zelenska
Oleksandra Zelenska Foto: ekrānuzņēmums

Oļena un Volodimirs Zelenski labprāt sastrādājas arī profesionālajā jomā. Oļena savulaik rakstīja scenārijus Zelenska numuriem humora šovā KVN, bet pēc tam - studijai "Kvartal 95".

Viņa arī bija viena no seriāla "Tautas kalps" scenāristēm. Zelenskis seriālā spēlē galveno lomu - vēstures skolotāju Vasiļu Holodborodko, kurš pavisam negaidīti iegūst Ukrainas prezidenta krēslu un cīnās pret korupciju valsti.

Vienā no daudzajām intervijām Oļena stāsta, ka viņai ar vīru nekad neesot bijuši lieli strīdi.

"Gadiem ejot, saproti, ka pat nelielas nesaprašanās vēlāk var novest pie lielām problēmām. Tāpēc mēs cenšamies visu atrisināt jau saknē," uzsver Oļena.

Jaunā Ukrainas prezidenta sieva portālam "Boom.ms" atklāja, ka viņai esot grūti sevi iedomāties pirmās lēdijas lomā.

"Neesmu no tiem cilvēkiem, kuri jūtas ērti, esot uzmanības centrā," viņa norādīja.

Oļena uzskata, ka pārim priekšā daudz jaunu pavērsienu, taču viņa apņēmusies saglabāt pozitīvu skatījumu un nepadoties grūtībām.

Ukrainas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā, kas notika 21.aprīlī, uzvarēja Zelenskis, iegūstot vairāk par 73% balsu, liecina Ukrainas Centrālās vēlēšanu komisijas paziņotie rezultāti, kas iegūti pēc 98% protokolu apstrādes.

Gaidāms, ka Zelenskis Ukrainas prezidenta pienākumus sāks pildīt nākammēnes.

View this post on Instagram

Сегодня День Рождения у жены Владимира Зеленского, Елены Зеленской!!!)) Желаем Леночке всего наилучшего: здоровья, счастья, любви, терпения, здоровья деткам, вдохновения ,долгих лет жизни и ,конечно же, исполнения желаний !!!))??????? . . . . Поздравляйте Лену внизу ,в комментариях !!)) . . . . #квартал95 #еленазеленская #сднемрождения #hbvzelenskiy #95квартал #kvartal95 #95kvartal #kvartalgirlsband #кварталмощьсила

A post shared by Фан Володимира Зеленського (@zelenskiy_official_fan) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu