Pikniku uz Deglava tilta apmeklējuši vairāk nekā 100 cilvēku (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pikniks
Pikniks Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Uz slēgtā Augusta Deglava tilta sestdien notikušais pikniks aizvadīts mierīgi un policijai nav informācijas, ka būtu notikuši kādi incidenti.

Piknika organizatori sociālajā portālā "Facebook" norādīja, ka Deglava tilts ir slēgts autosatiksmei, tādēļ atbrīvojusies liela publiskā telpa, kas citkārt cilvēkiem nav pieejama.

"Apgūsim to, spēlējot spēles, baudot līdzpaņemtos gardumus, savstarpēji iepazīstoties un runājot par to, kādu mēs gribam redzēt Rīgu un ko varam darīt, lai tā drīzāk tāda taptu," bija teikts paziņojumā.

Uz minēto pasākumu bija sanākuši vairāk nekā 100 cilvēki, no kuriem pāris bija ieradušies ar saviem bērniem un vienkārši sēdējuši uz saviem atnestajiem krēsliem. Tāpat kāds bija parūpējies par mūziku, kura tika atskaņota uz skaļruņiem, bet atsevišķi bija atnesuši pledus, kas tika izklāti uz tilta un uz tiem izvietoti piknikam paredzēti našķi.

Kā ziņots, pagājušās ceturtdienas rītā plkst.5 satiksmei tika slēgts Deglava ielas tilts, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ceturtdien žurnālistus informēja, ka tilts slēgts līdz galējā atzinuma saņemšanai no Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) par to, vai Augusta Deglava ielas pārvads ir drošs ceļa satiksmes dalībniekiem. Patlaban pār tiltu varēs pārvietoties gājēji un velobraucēji.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu