BMW sāk kārdināt ar jauno 8.sērijas Gran Coupe (3)

Oficiāls foto
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW 8.sērijas Gran Coupe
BMW 8.sērijas Gran Coupe Foto: BMW

Nekādas dizaina skices, tomēr arī ne auto pilnā augumā un no visiem apskates leņķiem. Tā var teikt par attēlu, kas oficiāli nonācis dažādos BMW pārvaldītos tīmekļa resursos.

Tas, ka jaunā 8.sērija būs ne tikai kupeja vai kabriolets, bet iegūs arī versiju ar četrām durvīm un nosaukumu Gran Coupe, nebija nekāds noslēpums.

Auto gan pagaidām vēl nav atklāts, taču noslēpumainības plīvurs pamazām krīt un, kā norāda paši bavārieši, auto publiski tiks parādīts BMW #NextGen pasākumā Minhenē jūnija beigās. Ieviešana tirgū tikmēr sāksies 2019.gada septembrī.

Foto: BMW

BMW norāda, ka šis auto būs vienlaikus labs sabiedrotais ikdienā, gan arī tālos ceļojumos, turklāt ērts arī aizmugurējiem pasažieriem, jo vietas būšot ārkārtīgi daudz.

Par tehniskajiem datiem, degvielas patēriņu, izmešu apjomu un citiem raksturlielumiem kompānija gan vēl pagaidām nerunā, jo 8.sērijas Gran Coupe ir fināla fāzē un modeļa oficiālais statuss ir "prototips". Tai pašā laikā var prognozēt, ka motoru palete būs tāda pati vai līdzīga kā 8.sērijas kupejai, tātad ietvers 4,4 litru V8 turbo motoru ar 530 ZS un 3 litru sešu cilindru dīzeli ar 320 ZS.

Iepriekš gan vēstījām, ka paralēli tiek izstrādāts četru durvju ūbermodelis ar 625 zirgspēkiem.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu