Slepenos testos manīts 625 zirgspēku BMW M8 ar četrām durvīm (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
BMW M8 Gran Coupe Concept
BMW M8 Gran Coupe Concept Foto: BMW

Zaļš un ar niknām, dzintarkrāsas "acīm". Uzmini nu, kas tas ir?

Tas ir 2018.gada martā, tātad pirms aptuveni gada, Ženēvas autošovā prezentētais BMW M8 Gran Coupe, un tam ir lemts pavisam drīz kļūt par sērijveida mašīnu. Attiecīgais prototips katrā ziņā jau ir manīts savvaļā un kur gan citur, ja ne Nordšleifē. 

No paša ražotāja nekādas informācijas nav, taču vācu auto motor und sport vēsta, ka tāpat kā virkne citu BMW M automobiļu, arī M8 Gran Coupe tiks apgādāts ar 4,4 litru Twin-Turbo V8 motoru, un tas attīstīs 625 ZS. Motora vilkme caur astoņu pakāpju ZF automātisko pārnesumkārbu maināmā attiecībā savukārt tiks novadīta pilnpiedziņas sistēmai.

Tāpat auto motor und sport vēsta, ka M8 Gran Coupe būs arī Competition modifikācija un tā attīstīs vēl par 25 zirgspēkiem vairāk.

M modeļa vizuālās atšķirības pārējām 8.sērijas modifikācijām ietvers lielāka izmēra gaisa ieplūdes atveres, citādākus bamperus, sliekšņus, atšķirīga dizaina 20 collu riteņus, divus izplūdes sistēmas uzgaļu pārus aizmugurē, turklāt uz sporta balstiekārtas rēķina automobilis būs arī zemāks.

Kā jau minēts M8 Gran Coupe konceptuālā versija tika parādīta jau 2018.gada Ženēvas autošovā. Tas ir auto, kas sērijveida modeļa formā konkurēs ar Porsche Panamera, Audi RS7 un Mercedes-AMG GT4. Auto ir konstruēts uz tās pašas platformas, kas veido 7.sērijas bāzi, taču, spītējot plašam vieglu izejmateriālu lietojumam, tāpat varētu svērt vairāk nekā divas tonnas. Kaut vai tādēļ vien, ka jau divu durvju 8.sērija sver ap 1900 kilogramiem, norāda auto motor und sport.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu