Princis Harijs: dzemdības bija kas apbrīnojams - es ļoti lepojos ar savu sievu! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: STEVE PARSONS/AFP/Scanpix

Jaunais tēvs princis Harijs par priecīgo notikumu - sava dēliņa dzimšanu 6. maija rītā sniedza interviju britu raidorganizācijai BBC. "Neesmu bijis daudzās dzemdībās - šīs bija pirmās, bet tas ir kas apbrīnojams. Es ļoti lepojos ar savi sievu!"

Intervijā princis Harijs staroja no laimes un viņam ar grūtībām izdevās valdīt pār emocijām, lai atbildētu uz mediju jautājumiem.

"Es priecājos paziņot, ka Megana man ir dzemdējusi veselīgu puisēnu! Gan viņa, gan bērniņš jūtas labi. Tā bija neticama pieredze, es nespēju iedomāties, kā sievietes to paveic... Tas ir kaut kas neaptverams!"

Intervijas beigās hercogs vēlreiz uzsvēra, ka viņš ir pateicīgs savai sievai Meganai par to, ka viņa viņam ir dzemdējusi bērnu un novērtē apkārtējo cilvēku mīlestību un atbalstu. 

Jaunais tēvs piebilst, ka viņš, tāpat kā jebkurš cits vecāks, savu atvasi uzskata par brīnumu un būtu gatavs atdot savu dzīvību par savu bērnu.

Pāris par zēna dzimšanu paziņoja savā Instagram kontā!

Hercogiene Megana lauzusi britu karaliskās ģimenes sieviešu tradīciju savus bērnus dzemdēt Svētās Marijas slimnīcas Lindo spārnā Londonā. 

Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas hercogu pirmdzimtais nenēsās titulu “princis”. Izrādās, viss nonāk pie Lielbritānijas karaliskās ģimenes zelta likuma, kurā teikts, ka tituli «princis», «princese» un «Viņa Karaliskā Augstība» tiek piešķirti monarha bērniem vai mazbērniem. Princis Džordžs un princese Šarlote ir izņēmums. Tas tādēļ, ka princis Viljams ir nākamais rindā uz troni pēc sava tēva prinča Čārlza, kurš ieņems savas mātes karalienes Elizabetes II vietu. 2013. gadā karaliene noteica jaunu kārtību, kas oficiāli stājās spēkā 2015. gadā, divus mēnešus pirms Šarlotes dzimšanas. Tas ļāva viņai piešķirt tādu pašu karalisko titulu kā Džordžam. Ja izmaiņas nebūtu veiktas, burvīgā mazā dāma būtu lēdija Šarlote Mountenbata-Vindzora. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu