Starptautisks Mātes dienai veltīts Rīgas Dizaina tirgus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Atzīmējot Mātes dienu, 11. maijā jaunatklātajā VEF kvartāla kamerzālē, Ieriķu ielā 5, no plkst. 11. 00 līdz 16. 00 darbosies dizaina tirgus, kurā piedalās vairāk kā 80 dizaineri un 10 viesmākslinieki no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Jo īpaši daudzveidīgs ir bērnu apģērbu un aksesuāru kolekciju klāsts.

Pasākuma organizatore Māra Narcise norāda: „Rīgas dizaina tirgus mērķis ir piedāvāt kvalitatīvas un oriģinālas lietas, kādas nav rodamas lielveikalos. Turklāt iepirkšanās Dizaina tirgū pārtop par aizraujošu procesu un personīgu piedzīvojumu, savukārt darbu autori iegūst jaunus kontaktus, kā arī iespējas ar saviem radošajiem eksperimentiem iepazīstināt plašāku publiku. Patīkams pārsteigums būs patiešām ļoti draudzīgās izstrādājumu cenas.”

Rīgas Dizaina tirgū varēs novērtēt gan jau starptautisku atzinību guvušu zīmolu darbus, kā, piemēram, Dinati jewels (tā darbi rotājuši modes žurnāla Vogue vāku), Latvijas dizaina gada balvas ieguvējus Šmita lampas. Savukārt Lietuvas Bear on me katrs kolekcijas paraugs ir īsts, ar roku apgleznots, valkājams mākslas darbs! Turpat līdzās arī savu dizainera karjeru pavisam nesen uzsākušo dizaineru oriģinālie darinājumi. Rīgas Dizaina tirgū 11. maijā jo plaši pārstāvēti ir bērnu zīmoli un modes mākslinieku darbi, kas akcentē ilgtspējīgu modi. Viens no pasākuma dalībniekiem bērnu apģērbu zīmola WUF kids dizainers saka: „Mūsu brenda katra drēbīte ir darināta pašu rokām, tepat Mārupē. Pateicoties ilgtspējīgiem materiāliem, rūpīgi kopjot apģērbu, to varēs nodot arī nākamajiem valkātājiem.” Bet rotu zīmola Sofia lark galvenā dizainere un trīs bērnu mamma Laura Selecka, kas te prezentēs savu jauno kolekciju, piebilst: „Mātes diena ir īpaši svētki! Un bērni izaug tikai vienu reizi!”

Rūpējoties par apmeklētāju labsajūtu, Crepes cafe Rīgas dizaina tirgus pirmajiem 100 apmeklētājiem piedāvā bezmaksas welcome drink- aukstu vai karstu bezalkoholisko dzērienu ! Parole – Māmiņdiena . 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu