"Skan M" degšanas riska dēļ lūdz pircējus atgriezt Ķīnā ražotās Ziemassvētku gaismiņu virtenes (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PTAC

Mazumtirgotājs "Skan M" degšanas riska dēļ lūdz pircējus atgriezt Ķīnā ražotās Ziemassvētku gaismiņu virtenes, kuras tiem piegādātas laikā no pagājušā gada 24.marta līdz šā gada 5.februārim, aģentūru LETA informēja Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC).

Pamatojoties uz Vācijas akreditētās laboratorijas "Tuv Sud Product Service GMBH" ekspertīzes slēdzienu, Ziemassvētku gaismiņu virtenes "YJ-018 RYZ LAMPKi" neatbilst elektrodrošuma prasībām, jo tām ir nepietiekama izolācijas un mehāniskā izturība, neatbilstošs elektrības vadu šķērsgriezuma laukums, neatbilstošs attālums no kontaktdakšas līdz pirmajai spuldzei, neatbilstoša vadības ierīces korpusa mehāniskā izturība.

PTAC informēja, ka līdz ar to pastāv nopietns risks, ka konstatētās neatbilstības var apdraudēt cilvēkus, viņu īpašumu un mājdzīvniekus. "Skan M" veikalā iegādātās preces uzņēmums lūdz atgriezt atpakaļ apmaiņā pret par gaismas virteni samaksāto naudas summu. Tāpat kompānija atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām.

Patērētāji var vērsties uzņēmumā "Skan M" Elvīras ielā, 19, Rīgā ar papildus jautājumiem vai zvanīt pa tālruni 29454511.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2018.gadā "Skan M" strādāja ar 112 592 eiro apgrozījumu un 30 130 eiro peļņu.

Kompānija ir reģistrēta 1995.gadā un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma 100% īpašnieks ir Jurijs Miškuro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu