Polijā ugunsdzēsēju auto pēc sadursmes izārda privātmāju (1)

Video
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Glābēji paši kļuva par glābjamajiem. Tā var raksturot situāciju pēc incidenta Polijā, kur kāda vieglā auto vadītājs nedeva ceļu ugunsdzēsēju smagajai mašīnai, kas bija ceļā uz izsaukumu, un izraisīja sadursmi ar graujošām sekām.

Kā redzams zemāk pievienotajos video, glābēji Polijas pilsētā Sokolkā ir devušies dzēst ugunsgrēku. Šādos brīžos operatīvajam transportam ir jādod ceļš, taču gadās, ka ielās izbrauc arī nepietiekami uzmanīgi šoferīši, un tad var sanākt nepatikšanas. Tieši tā notika 15.maija rītā, kad kāda vieglā auto vadītājs krustojumā neredzēja vai nedzirdēja lielā ātrumā tuvojošos smago auto, un notika sadursme. Tās rezultātā vieglais auto tika pamatīgi samīcīts, bet ugunsdzēsēju mašīna saslīdēja un ietriecās turpat netālu esošajā privātmājā.

Laimīgā kārtā bojāgājušo šajā avārijā nav. Taču trīs ugunsdzēsējus, kā arī vieglās mašīnas šoferi nācies nogādāt slimnīcā. Zināmā mērā paveicies arī cietušās mājas saimniekam, kurš, viņa vārdiem sakot, avārijas brīdī atradies virtuvē. Par to vēsta vācu Bild.de.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu