Konkursā "Gada aģenti 2019" laurus plūc kompānija "Tribus Realty"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16.maijā konferenču centrā Citadele, Rīgā norisinājās konkursa Gada aģenti 2019 fināls, kur tika noskaidroti izcilākie nekustamo īpašumu nozares profesionāļi. Arī šogad konkursa mērķis bija izcelt labākos nekustamo īpašumu aģentus, kā arī parādīt to pievienoto vērtību, ko aģenti ar saviem pakalpojumiem var sniegt klientiem, kļūstot par speciālistiem, kuriem uzticēties. Šogad uzvarētāju titulu sīvā cīņā ieguva  kompānija "Tribus Realty", savukārt par labāko kapteini tika atzīts Arvis Deksnis, no "Elitestate" komandas. 

Kopvērtējumā godpilno 1.vietu konkursā "Gada aģenti 2019" izcīnīja  "Tribus Realty" komanda ar kapteini Igoru Trošinu priekšgalā. Sudraba medaļu jeb otro vietu ieguva "Elitestate" (kapteinis - Arvis Deksnis), savukārt trešo vietu - individuālo aģentu komanda -  Vineta Pčelina, Edgars Švecs un Jānis Puļčs (kapteine -  Vineta Pčelina).  

Nekustamo īpašumu kompāniju aģenti veselīgā un draudzīgā sacensību garā mērojās spēkos atjautībā, veiklībā un erudīcijā. Pēc pirmo pārbaudījumu veikšanas, no kopumā 13 komandām konkursa finālam kvalificējās un par labāko nekustamo īpašumu aģentu godu sacentās sešu kompāniju komandas: "Elitestate", "Vestabalt", "Tribus Realty", "Latio", "Codo Real" un individuālo aģentu komanda - Vineta Pčelina, Edgars Švecs un Jānis Puļčs. 

Finālā norisinājās arī kapteiņu konkurss, kas izpelnījās īpašu publikas sajūsmu. Tā ietvaros komandu kapteiņi žūrijai, konkurentiem un atbalstītājiem prezentēja sevi un savu kompāniju, kā arī atbildēja uz āķīgiem jautājumiem. Labākā kapteiņa godu izcīnīja Arvis Deksnis ("Elitestate").

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu