Foto: Karaliskā ģimene atpūšas hercogienes iekārtotajā dārzā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Pagājušajā nedēļas nogalē britu karaliskā ģimene viesojās Kembridžas hercogienes Keitas un vēl divu ainavu arhitektu iekārtotajā dārzā "Atpakaļ pie dabas", kas radīts Čelsijas ziedu šova ietvaros. Pasākums norisināsies Londonā no 21. līdz 25. maijam. 

Pagājušās nedēļas nogalē, pāris dienas pirms pasākuma atklāšanas, Keitas Midltones veidoto dārzu devās apskatīt arī viņas ģimene - vīrs, princis Viljams, un abu kopīgie bērni. Čelsijas ziedu festivāla vienu no dārziem "Atpakaļ pie dabas" ir veidojusi pati hercogiene ar ainavu arhitektiem Andrē Deivisu un Adamu Vaitu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Foto: SIPA/Scanpix

Dārzs galvenokārt ir veidots tieši ģimenēm ar maziem bērniem - šeit ir ierīkotas vairākas rotaļu stacijas bērniem, piemēram, rotaļu koka ala, lapene, māja kokā, ūdenskritums un neliels avotiņš. Tāpat dārzu papildina šūpuļtīkls un šūpuļkrēsli un krāšņi augi.  

Pēc Čelsijas ziedu festivāla, dārzkopības entuziastu trio, tostarp Kembridžas hercogiene, plāno iekārtot arī nelielu parku Hemptonas pils pagalma dārza festivālam, kas notiks no 2. līdz 7. jūlijam un Vizlijas dārzam Sari grāfistē, kas durvis vērs šā gada rudenī. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu