Brančs laukos ar Latvijas labākajiem šefpavāriem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

17.augustā Kāla ezerā notiks īpašs pasākums - brokastis #VIEDI BRĪVA DABA, kur garšas kārpiņas lutinošus ēdienus gatavos vieni no Latvijas labākajiem šefpavāriem.

Vēlās brokastis jeb branči pēdējos gados ir iemantojuši popularitāti, īpaši galvaspilsētas restorānos. Tā ir iespēja lēnām un nesteidzīgi pavadīt brīvdienu rītus kopā ar sev tuviem cilvēkiem. Kāpēc gan šo tradīciju neaiznest uz laukiem- pie gleznaina ezera, kur apkārt tikai ziedošas pļavas, pakalni un bērzu birzis?

Pasākuma organizators Arturs Gailītis stāsta, ka augustā dabai esot īpaša enerģija, tā ir uzkrājusi saules siltumu, pilnbriedā un gatava atdot ražu pirms miera perioda rudenī un ziemā. Šo enerģiju sajutīs tie, kas agrā 17.augusta rītā no Kāla ezera krastiem dosies ezerā, lai kopā sagaidītu saullēktu muzikālajā pasākumā Ezera Skaņas.

Šo mirkli un sajūtas ir vērts paildzināt, vēl nedaudz uzkavējoties pie Kāla ezera, baudot dabas klātesamību- putnu dziesmās un klusā vēja šalkoņā, daloties sajūtās un satiekot rītausmā iepazītus draugus, stāsta Arturs.

Turpinot skanēt ezera mūzikai, viesi tiks gaidīti jau no plkst. 8.00, kur šefpavāri būs sagatavojuši branča tipa brokastis visām gaumēm un vēlmēm- svaigi salāti un uzkodas, siltie un aukstie ēdieni, gaļa un zivis, piedāvājums vegāniem un veģetāriešiem, deserti. Par atsevišķu samaksu būs pieejama kafija, tēja un kokteiļi.

#VIEDI organizē arī pop-up restorānu Vakars uz ezera|Dinner on the lake, kas šogad notiks jau 3.sezonu.

Aicināti ir visi gan tie kuri dodas uz koncertu Kāla ezerā, saulei austot, gan arī tie, kuri nesteidzīgi grib baudīt šefpavāru sarūpētos ēdienus brīvā dabā.

Brokastu šefpavāri:

  • Lauris Aleksejevs, 36.līnija
  • Raimonds Zommers, Entresol
  • Artūrs Trinkuns, 3 pavāru restorāns
  • Ingmārs Ladigs, TV šova Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs
  • Svetlana Riškova, Latvijas pavāru kluba prezidente
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu