Slavenību plastikas ķirurgs spiests izīrēt savu māju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Slavenību ķirurga Radža Kanodijas klientu sarakstā ir tādas dāmas kā Kima Kardašjana, Sofija Vergara, Kailija Dženere, Sindija Krauforde, Britnija Spīrsa un citas zvaigznes. Tā vien šķiet, ka slavenajam ārstam nevajadzētu sūdzēties par finansiālajām problēmām, taču lielummānija dara savu - dakteris sev uzbūvēja tādu māju, ka tā katru mēnesi nosmeļ visai iespaidīgu summu no ienākumiem. 

Slavenību plastikas ķirurgs Radžs Kanodija ir viens no Losandželosas labākajiem un pieprasītākajiem ārstiem, kam ienākumi pavisam noteikti nav problēma. Tomēr tas nenozīmē, ka slavenie un bagātie nemāk tādas radīt - šoreiz tā ir Kanodijas māja, kas ik mēnesi atņem dakterim vismaz vienu miljonu dolāru un lēnām dzen slaveno ārstu izmisumā. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

2011. un 2012. gadā notika uzplaukums ASV nekustamo īpašumu tirgū - strauji palielinājās pieprasījums pēc premium nišas īpašumiem un bagātākie ļaudis sāka pirkt arvien lielākas un greznākas mājas. Arī plastikas ķirurgs Radžs Kanodija nebija izņēmums, taču viņš, atšķirībā no citām slavenībām, savu mājokli uzbūvēja pats un izvēlējās savu dizainu un arhitektūru.

Tolaik ārsts iegādājās zemesgabalu pasakainā vietā, Losandželosas kalnos, ar skatu uz krāšņo lielpilsētu un tur uzcēla 3150 kvadrātmetru plašu villu ar deviņām guļamistabām, 20 vannasistabām, vīna pagrabu ar vietu 2000 pudelēm, spa, treniņu zāli, "bezgalības" formas baseinu un griestiem, kas vietām stiepjas astoņu metru augstumā.

Nemaz nerunājot par dārzu, kurā ieklāts mauriņš ar īpašas šķirnes zāli, bet apstādījumos izmantoti eksotiskie augi, kas pēc daktera pasūtījuma atvesti no Indijas. Šis prieks Kanodijam izmaksāja 70 miljonus dolāru. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ir pagājuši vien četri gadi, ārzemju investori lēnām ir sākuši pamest ASV nekustamo īpašumu tirgu, pieaug nekustamā īpašuma nodokļi un īpaši lielie un dārgie privātmāju projekti lēnām kļūst par slogu, nevis iekārojamu luksusa preci. Šo spiedienu lieliski izjūt arī dakteris multimiljonārs, kas savu māju uzcēla 2011. gadā.

Tomēr milzu māja prasa savu - uzturēšanas maksa reizēm pārsniedz pat miljona atzīmi, un tas ir spiedis ārstu palielināt savas klīnikas plastiskās ķirurģijas pakalpojumu maksu, kā arī ņemt kredītu.

Pērn Kanodija izlika savu īpašumu pārdošanā par 150 miljoniem dolāru, tomēr neviens pircējs gada laikā nav uzradies. Nu ārsts ir ķēries pie izmisuma soļa un piedāvājas māju izīrēt par 1,5 miljoniem dolāru mēnesī. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

"Viņi teica: "Tā ir pārāk laba tev." Tad viņi teica: "Tev beigsies nauda un tu būsi spiests to pārdot, lai tiktu vaļā no parādiem"," pēdīgi atzinis dakteris Radžs Kanodija amerikāņu tabloīdam "CNBC".  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu