Bezazbesta šīfera jumta segums ETERNIT piemērots ikvienai ēkai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

ETERNIT bezazbesta šīferis jeb cementa viļņotās loksnes ir dabīgs un Latvijā jau labi pazīstams, kluss, vizuāli estētisks un ekonomisks jumta segums. Tas piemērots privātmājām, daudzdzīvokļu, ražošanas un lauksaimniecības ēkām. Tāpat šīs viļņotās loksnes mēdz izmantot arī kā oriģinālu fasādes apdares materiālu. ETERNIT cementa viļņotās loksnes var izmantot gan būvējot jaunas ēkas, gan renovējot jau esošās.

ETERNIT viļņoto lokšņu ražošana notiek Lietuvā, izmantojot vācu tehnoloģijas vienīgajā šāda jumta seguma rūpnīcā visā Baltijā. Šo viļņoto lokšņu izgatavošanas pamatsastāvā ir cements, kaļķakmens, celuloze, ūdens un PVA šķiedras. Pateicoties pārbaudītajam ražošanas tehnoloģijas procesam, rezultātā rodas šķiedrcementa viļņotās loksnes, kas ir stipras un īpaši noturīgas pret vides ietekmi. Jāuzsver arī tas, ka pats šķiedrcementa lokšņu ražošanas process ir vērtējams kā ekoloģisks, jo vidē netiek izdalītas kaitīgas vielas.

Bezazbesta šīferis ETERNIT Latvijas tirgū pieejams piecu (P75 tipa) un astoņu (CB40) viļņu profilos vairākās krāsās.

5 VIĻŅU LOKSNES – VIZUĀLI ESTĒTISKS UN ELEGANTS JUMTS

Gotika un Villa ir īsākās loksnes ETERNIT viļņoto lokšņu piedāvājumā. Tām ir rūpnieciski nogriezti stūri un izurbti caurumi, kas atvieglo to montāžu. Visbiežāk tās izmanto privātmājām. Savu augsto viļņu un nelielo izmēru dēļ tās rada ekskluzīvu un vizuāli estētisku jumta izskatu. Šīs loksnes piemērotas gan tradicionāla, gan mūsdienu stila ēkām un izskatīsies vizuāli patīkami un oriģināli.

8 VIĻŅU LOKSNES – DROŠS UN EKONOMISKS JUMTA SEGUMS

Viļņotās loksnes Klasika, Agro L un Agro XL ar 8 viļņiem nodrošina klasisku izskatu, kas vizuāli ļoti labi iekļaujas apkārtējās vides harmonijā. ETERNIT 8 viļņu loksnes ir īpaši piemērots, drošs un uzticams risinājums klasisku vērtību piekritējiem gan ēku renovācijā, gan jaunceltnēs. Šīs loksnes visbiežāk izmanto daudzdzīvokļu ēkām, lauksaimniecības un industriālajām ēkām.

Pateicoties 8 viļņu lokšņu nogrieztajiem stūriem un optimālajam loksnes izmēram, lokšņu montāža ir ātra un vienkārša. Tāpat, lai darbs uz jumta būtu drošs, ETERNIT 8 viļņu loksnes tiek ražotas ar īpašu drošības tehnoloģiju “Safety Strips” jeb īpašām drošības lentēm. Tās ļauj drošāk un ātrāk montēt jumta loksnes un veikt jumta apkopes darbus.

ETERNIT PILNA JUMTA KOMPLEKTĀCIJA

Domājot par jumta konstrukcijas maksimālas ilgmūžības nodrošināšanu, nevajadzētu aizmirst arī par pilnu jumta komplektāciju (aksesuāriem, putnu aizsargbarjerām, lentēm, sateknēm utt). Ar rokām gatavotie, oriģinālie ETERNIT cementa jumta aksesuāri nodrošina jumta kores, malu un fasāžu stūru aizsardzību. To izmantošana ir ērta un rada vizuāli pievilcīgu un pabeigtu izskatu. Vēja kastes apdarei ieteicams izmantot materiālu, kas ir ilgmūžīgs, stiprs, izturīgs pret ūdeni un salu. CEDRAL šķiedrcementa dēļi nodrošina visu iepriekšminēto, tāpat ir vizuāli pievilcīgi, viegli montējami un apstrādājami. Svarīgi būtu jumtu aprīkot arī ar jumta drošības elementiem, noteksistēmām un ventilācijas izvadiem. Dažreiz klientiem šķiet, ka tie ir tikai sīkumi, kas rada papildus izmaksas, taču tie rada būtisku atšķirību gan jumta ekspluatācijā, gan optimāla iekštelpu klimata nodrošināšanā.

Bezazbesta šīfera loksnes var kombinēt ar caurspīdīgajām loksnēm, tādējādi nodrošinot, ka caur jumta segumu ienāk arī dabiskais apgaismojums. Tās ļauj ekonomēt elektrību, kā arī, izmantojot lauksaimniecības ēkām, rada dzīvniekiem patīkamu mikroklimatu.

VIENKĀRŠA UN ĀTRA MONTĀŽA

Viļņoto lokšņu montāža ir ātra un vienkārša. Svarīgākais- jāņem vērā montāžas instrukcijas. Ja jumts uzlikts, tās ievērojot, spēkā būs arī garantija. Lielā mērā jumta seguma kalpošanas laiks ir atkarīgs no pareizas jumta seguma ieklāšanas, tāpēc darbus vajadzētu veikt akurāti. Īsākās 5 viļņu loksnes ir nelielas un relatīvi vieglas, tāpēc tās var ieklāt ēkas saimnieks viens pats – pat bez īpašas pieredzes. 8 viļņu lokšņu ieklāšanai tomēr vajadzētu meklēt palīgu vai izmantot profesionāļu pakalpojumus. Lokšņu stiprināšanai jāizmanto skrūves. Tās pavisam noteikti nedrīkst naglot, savādāk loksnes var tikt bojātas un tajās izveidoties mikroplaisas!

GARANTIJA

ETERNIT viļņotajām loksnēm tiek piešķirta 30 gadu garantija, protams, ja jumts uzklāt ievērojot visus montāžas norādījumus. Ņemot vērā ilgo garantijas laiku, no pieredzes nākas secināt, ka pirkšanas dokumenti mēdz pazust vai daudzu gadu garumā arī izbalēt. Bet, ja ēkas saimniekam jumta kalpošanas laikā sāk likties, ka ar uzklāto jumtu kaut kas nav īsti kārtībā - bez tiem neiztikt. Lai ēkas saimniekam arī pēc daudziem gadiem būtu šie dokumenti pieejami, uzņēmums “ETERNIT BALTIC” radījis iespēju tos reģistrēt uzņēmuma datubāzē. Jāaizpilda speciāla formā, klāt pievienojot pirkuma dokumenta fotoattēlu. Pēc piecām darba dienām tiek saņemts apstiprinājums par datu saņemšanu un turpmāk tie tiek glabāti uzņēmuma datubāzē. Un viss – par papīra dokumentiem var aizmirst!

PIEEJAMS VISĀ LATVIJĀ 

ETERNIT bezazbesta šīfera viļņotās loksnes Latvijā var iegādāties jumtu vairumtirdzniecības bāzē VINTEKO.  Tāpat ETERNIT bezazbesta šīferis pieejams labākajās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Lai veiktu jumta aprēķinus, droši sazinies – profesionālie un pieredzes bagātie VINTEKO konsultanti veiks jumta aprēķinus, ieteiks labāko risinājumu, kā arī nodrošinās piegādi visā Latvijā! Ja liec jumtu, tad dari to pārdomāti – lai kalpotu visu mūžu! Ja JUMTS – tad VINTEKO!

Vairāk par ETERNIT bezazbesta šīfera jumta segumu var uzzināt šeit.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu