Foto: ministri fizioterapeites vadībā izvingrina muskuļus

Kampaņa "Kustinācija"
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, veselības ministre Ilze Viņķele un finanšu ministrs Jānis Reirs piedalās kustinācijas ekspresnodarbībā pirms Ministru kabineta sēdes, kurā fizioterapeite aicina valdības pārstāvjus izkustēties ar mērķi veicināt fizisko aktivitāšu popularitāti sabiedrībā.
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, veselības ministre Ilze Viņķele un finanšu ministrs Jānis Reirs piedalās kustinācijas ekspresnodarbībā pirms Ministru kabineta sēdes, kurā fizioterapeite aicina valdības pārstāvjus izkustēties ar mērķi veicināt fizisko aktivitāšu popularitāti sabiedrībā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šodien, 28. maijā, plkst.12 kampaņas "Kustinācija" nodarbība notika Ministru kabinetā, kur fizioterapeite Sintija Priede aicināja valdības pārstāvjus izkustēties un sekmēt fizisko aktivitāšu popularitāti sabiedrībā.

Lai mudinātu Latvijas iedzīvotājus vairāk kustēties, Veselības nedēļas laikā "Kustinācijas" komanda izvingrina dažādu iestāžu darbiniekus un sabiedriskā transporta pasažierus.

Kampaņas īstenotāji norāda, ka īpaši svarīgi kustēties vismaz 30 minūtes piecas reizes nedēļā pieaugušajiem un stundu dienā bērniem ir digitālo iespēju laikā, kad lielu daļu savas dienas cilvēki pavada sēdus un lūkojoties datoru, telefonu un TV ekrānos.

Mudinot kustēties regulāri, VM vēlas akcentēt, ka fiziskās aktivitātes ir veids, kā rūpēties par savu veselību un arī atrast jaunus draugus.

Veselības ministrija kampaņu "Kustinācija" organizē Eiropas Sociālā fonda projektā "Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu