Notikušas izmaiņas "All Media Latvia" padomē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mediju grupas SIA "All Media Latvia" padomi turpmāk vadīs "All Media Baltics" valdes priekšsēdētājs Kristians Antings (Christian Anting), aģentūru LETA informēja kompānijas komunikācijas projektu vadītāja Alise Mališko.

Antings padomes priekšsēdētāja amatā nomainīs Pjēru Danonu (Pierre Danon), kurš atstājis darbu padomē.

Tāpat darbu grupas padomē neturpinās padomes loceklis Arvils Kupris, savukārt viņa vietā iecelts "All Media Baltics" tehnoloģiju vadītājs Edgars Ricevs.

Savukārt darbu kompānijas padomē turpina Indre Rakauskiene.

Mališko informēja, ka Antings "All Media Baltics" vadības komandai pievienojās pagājušā gada oktobrī, kad tika iecelts par mediju grupas valdes priekšsēdētāju Baltijas valstīs. Antings turpmāk apvienos darbu abos amatos un strādās gan par grupas "All Media Baltics" valdes priekšsēdētāju, gan par "All Media Latvia" padomes priekšsēdētāju. Savukārt jaunais padomes loceklis Ricevs ir informācijas tehnoloģijas (IT) un tehnoloģiju nozares eksperts, kurš pievienojies grupas vadības komandai šā gada sākumā.

Vienlaikus veiktas izmaiņas arī "All Media Latvia" un grupas uzņēmuma "Star FM" valdēs, jo līdzšinējo abu minēto uzņēmumu valdes locekli Antingu amatos nomainīs pašreizējā uzņēmumu finanšu direktore Baiba Beatrise Sleže. Tādējādi "All Media Latvia" un "Star FM" valdēs turpinās strādāt pašreizējā valdes locekle Baiba Zūzena un valdes locekle Baiba Beatrise Sleže.

Izmaiņas mediju grupas "All Media Latvia" padomē veiktas atbilstoši grupas vienīgā dalībnieka "Bite Lietuva" 29.aprīļa lēmumam.

Pēc Mališko sacītā, Antingam ir vairāk nekā divdesmit gadu darba pieredze televīzijā un arī vadot dažādas digitālo mediju kompānijas. Pēdējos astoņus gadus Antings strādāja Polijas vadošajā televīzijas grupā "TVN Group", kas ir "Discovery Inc." grupas uzņēmums. Antings darbu "TVN Group" sāka 2010.gadā kā izpilddirektors un "TVN" maksas televīzijas platformu "Telewizija n" un "ncplus" valdes viceprezidents. 2016.gadā viņš tika iecelts par "TVN Group" valdes locekli, attīstot digitālās un e-komercijas iniciatīvas un vadot visas grupas digitālās transformācijas procesu. Antings guvis profesionālo pieredzi strādājot arī "SBS Broadcasting" Londonā un Amsterdamā, "CMore Entertainment" Stokholmā, kā arī "KirchGroup" un "Premiere" ("Sky Deutschland") Minhenē.

Tāpat viņa informēja, ka savukārt Ricevam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze telekomunikāciju nozarē, strādājot tādos nozares vadošajos uzņēmumos Latvija kā "SAF Tehnika" un "Latnet". Ricevs izveidojis un vadījis IT uzņēmumu "Stream Networks". Karjeras laikā Ricevs guvis pieredzi kā uzņēmumu vadītājs, kā arī strādājis produktu attīstības, bezvadu tehnoloģiju jomā un vadījis starptautiskus biznesa attīstības projektus. Ricevs beidzis Latvijas Universitāti, kur ieguvis bakalaura grādu fizikā un matemātikā. Savukārt Ventspils augstskolā ieguvis bakalaura grādu informācijas tehnoloģiju jomā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gada 18.oktobrī noslēdzās darījums, kurā starptautisks aktīvu pārvaldīšanas uzņēmums "Providence Equity Partners" iegādājās Zviedrijas mediju grupas "MTG" biznesu Baltijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu