Jarāns: kopā ar Porgantu mums ir vesels čemodāns ar kleitām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: STV

“30 gadus esmu staigājis kopā ar Porgantu kleitās,” “STV Pirmā!” sarunu šovā “Starp mums runājot” leģendāros Mildiņas un Skaidrītes piedzīvojumus ar smaidu atceras aktieris Jānis Jarāns. Viņš atzīst, ka, pārtopot par asprātīgajiem tēliem, komiķi centušies “līdz kaulam” iejusties sievietes lomā: “Mēs bijām tik ļoti iekšā tajos tēlos, ka bieži vien koncertos vai pasākumoskungi nāca klāt, aicināja uz deju, deva bučas, knieba dibenā un dāvāja puķes,” atceras aktieris, piebilstot, ka argumentos “es esmu aktieris” kvēlie pielūdzēji nemaz nav ieklausījušies. “Bet tas tāpēc, ka tu to dari pa īstam,” vienu no savām sirds lomām atceras Jarāns.

Vaicāts, cik tad abiem māksliniekiem daudz to kleitu ir, Jarāns neslēpj, ka kopā ar Porgantu esot vesels čemodāns. Turklāt jaunos tērpus izrādēm aktieri paši iegādājušies lietoto apģērbu veikalos. Tiesa, pārdevējas uz vīriešiem, kuri cītīgi sev izvēlas kleitas, esot skatījušās ar aizdomām. Tāpat ne viens vien mulsuma brīdis piedzīvots, izrādes starpbrīdī dodoties uz labierīcībām, kad, tērpušies dāmu kleitās, abi jokplēši, daudz nedomājot, kā ierasts, devušies uz vīriešu tualeti.

Jau trešo gadu pēc kārtas “STV Pirmā!”, šoreiz sadarbībā ar portālu Egoiste.lv, iedvesmo visas Latvijas sievietes ļauties sievišķībai un jūnija 30 dienas sevi, kā arī citus žilbināt ar košām kleitām vai svārkiem. Turklāt dāmai, kura akcijā piedalīsies visaktīvāk un sociālajos tīklos sekotājus priecēs ar krāšņākajiem foto, sarūpēts īpašs pārsteigums – viņa saņems “Rīga Plaza” dāvāto iespēju 200 eiro vērtībā iegādāties pašu skaistāko kleitu kādā no tirdzniecības centra veikaliem. Lai piedalītos akcijā, ik dienu no 1. līdz pat 30. jūnijam, pirms došanās savās ikdienas gaitās, nofotografē sevi un savu vasarīgo tērpu, bet bildi publicē Facebook vai Instagram, pievienojot tēmturi #STVUzvelcKleitu. Jo kleitās ir spēks!  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu