TVNET īpašnieka kompānija iegādājas mediju aģentūru un sāks darbību reklāmas stendu tirgū

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Igaunijas Konkurences padome atļāvusi uzņēmējam Margusam Linnamē piederošajai kompānijai "Media Investments & Holding" iegādāties mediju aģentūru "Cream", un tādējādi "Media Investments & Holding" sāks darbību reklāmas stendu tirgū.

"Media Investments & Holding" valdes loceklis Svens Nūtmans ziņu aģentūrai BNS aprīļa beigās sacīja, ka jau vairāk nekā pusgadu notiek gatavošanās, lai sāktu darbu reklāmas stendu tirgū. Kopā ar citu "Apollo Group" līdzīpašnieku Ivaru Vendelinu pirms dažiem mēnešiem nodibināta kompānija "Apollo Ekraanid".

"Sarunu gaitā nonācām pie vienošanās, ka iegādāsimies visu kompāniju. Līdzšinējais īpašnieks Madiss Kubu turpinās darbu "Cream", sniedzot aktīvu ieguldījumu padomē, un ar šo soli mums vajadzētu kļūt par Igaunijā lielāko risinājumu sniedzēju reklāmai lielveikalos," Nūtmans tolaik sacīja.

"Cream" ir mediju aģentūra, kas specializējas stendu reklāmā, tostarp vizuālajā reklāmā publiskās ēkās un audio reklāmā veikalos.

Nūtmans piebilda, ka "Apollo Ekraanid" ir noslēgusi līgumu ar vienu no lielākajiem iepirkšanās centriem Igaunijā, ar kuru "Cream" līguma nebija. Nākamais solis būšot reklāmas stendi lielāko pilsētu galvenajās ielās.

"Ja skatāmies uz lielo grupu [Linnamē koncernu "UP Invest"] šī joma līdz šim nebija nosegta. "Cream" ir labi pārvaldīta kompānija, tā jebkurā gadījumā pagaidām darbu turpinās neatkarīgi. Sadarbību sāksim ar citām struktūrvienībām," paskaidroja "Media Investments & Holding" valdes loceklis.

"Cream" darbība vides reklāmā ietver risinājumu tehnisko nodrošinājumu, kampaņu organizēšanu un citu reklāmai nepieciešamo aktivitāšu veikšanu. Kompānija cita starpā sniedz stendu reklāmas drukas, video reklāmas uz LED un digitāliem ekrāniem, kā arī durvju, sienu un grīdas uzlīmju reklāmas pakalpojumus.

Kompānijas sadarbības partneri ir dažādu nekustamo īpašumu apsaimniekotāji, tostarp lielveikalu, komercēku, fitnesa un sporta centru apsaimniekotāji.

2017.gadā "Cream" peļņa bija 1821 eiro, bet apgrozījums sasniedza 1,15 miljonus eiro.

"Media Investments & Holding belongs" pieder "UP Invest", kurā 78% pieder Linnamē un 20% Vendelinam. "UP Invest" pieder plašs uzņēmumu portfelis, tostarp ziņu aģentūras LETA Latvijā, BNS Igaunijā un Lietuvā, kā arī Latvijas portāls "TvNet".

Šā gada janvārī dibinātās "Media Investments & Holding" mērķis ir apvienot "UP Invest" portfelī esošās mediju kompānijas. Viens no tās meitasuzņēmumiem ir "Postimees Grupp".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu