Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nozīmīga diena tiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar zinātnisko jomu. Nav izslēgts, ka tev būs jāstājas plašākas auditorijas priekšā, lai izklāstītu savas idejas, sasniegumus.

VĒRSIS Pateicoties savām analītiķa un organizatora dotībām, radīsi sev jaunas izaugsmes iespējas. Augstākstāvošie novērtēs tava darba kvalitāti. Mājas dzīvē atturies no pavēlnieciska, valdonīga toņa.

DVĪŅI Laba diena garīgā, pētnieciskā darba veicējiem. Veiksies viss ar papīriem un formalitātēm saistītais. Vienīgi esi uzmanīgs un nekļūsti pārāk pļāpīgs, tā pasargāsi sevi no liekām nepatikšanām.

VĒZIS Kāds var lūgt tavu palīdzību, bet šoreiz tev, visticamāk, nāksies pateikt “nē”, jo arī taviem darbiem būs pienācis galīgais izpildes termiņš. Centies pabeigt iesākto. Vakaru velti sev, savai ģimenei.

LAUVA Veiksies viss ar tehniku, informāciju tehnoloģijām saistītais. Spēsi atrast izeju no šķietami bezcerīgas situācijas ar savu neordināro un radošo pieeju. Mīlas dzīvē var uzbangot jauns kaislību vilnis.

JAUNAVA Šodien ir piemērots brīdis, lai paplašinātu savu lietišķo kontaktu loku. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi atvērts un dzīvespriecīgs. Labi sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

SVARI Esi nedaudz pašaizliedzīgāks un neļauj sīkām nebūšanām radīt tevī šaubas par panākumiem. Pat ja situācija šķiet bezcerīga, turpini iesākto un redzēsi, ka visas lietas virzās tev vēlamā virzienā.

SKORPIONS Liela nozīme būs spējai savaldīties un neļaut sīkām nebūšanām izsist sevi no sliedēm. Labi orientēsies juridiskajās niansēs. Pabeidz vecos darbus, bet jaunos atstāj uz citu dienu!

STRĒLNIEKS Neslēpies aiz gudriem vārdiem, esi, kā vienmēr, atklāts, vienkāršs un patiess! Nav izslēgts, ka būsi pievērsis kāda pretējā dzimuma pārstāvja uzmanību. Vakars, visticamāk, paies jautrā kompānijā.

MEŽĀZIS Pareizi darīsi, ja pieturēsies pie atziņas - labs tas darbs, kas padarīts! Šodien spēsi paveikt gandrīz vai vairāku dienu normu. Rūpējies par savu reputāciju, jo kāds nelabvēlis var censties tevi nomelnot.

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc lielākas brīvības partnerattiecībās, būsi ar mieru daudz ko upurēt, lai sajustos neatkarīgāks. Dažus aizraus reliģija, psiholoģija. Atbildes uz jautājumiem meklēsi netradicionālā veidā.

ZIVIS Negribot vari tikt ierauts asā vārdu apmaiņā. Diena veiksmīgāka tiem Zivju zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar masu medijiem, tūrismu un tirdzniecību. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola lietošanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu