Vasaras ballīšu modes tendence - elegantie, sievišķīgie hipiji!

Latvijas modes dāmu stils
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Lai arī siltais laiks šogad sākās negaidīti agri, vasaras ballīšu sezona uzņem apgriezienus tikai tagad. Ja saņem ielūgumu ar norādi ģērbties modīgajā "boho" vai "boho-chic" stilā, vari smelties iedvesmu no Latvijas sabiedrībā pazīstamām dāmām!

Sestdien vairākas Latvijas modes dāmas tikās Moët & Chandon šampanieša brančā, kam bija tieši šāds dreskods. 

"Boho-chic jeb bohēmiskais šiks - tās ir vēlo 60. gadu seksuālas revolūcijas atskaņas, Austrumu motīvi, rock'n'roll un festivālu stila apvienojums," skaidro sabiedrisko attiecību speciālists, viens no grāmatas "Stils" autoriem Deniss Ševeļovs. 

"Mūsdienās visbiežāk sastopamā interpretācija ir zemes un dabiskie toņi, salmu cepures un kovboju stila elementi - ādas josta ar metāla sprādzi, zamšādas bārkstis."

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Romantiskas kleitas, salmu cepures, gaišas krāsas un sievišķīgs vieglums - šādas modes tendences raksturoja apmeklētāju stilu restorānā Bibliotēka Nr.1

Foto: Publicitātes foto

GALERIJA: Šampanieša ballītes stils

Pasākuma namamātes lomā iejutās Maija Silova, bet viesu vidū bija dizainere Viktorija Joniene un žurnāla "Pastaiga" galvenā redaktore Liene Stūraine, aktrise Zane Vaļicka, māksliniece Ieva Bondare ar vīru, fotogrāfe Vika Aņisko, blogere Elizabete Gorina, stilīgā modele Sintija Selicka un citi šampanieša mīļotāji.

Katru gadu franču šampanieša nams Moët & Chandon atzīmē Moët & Chandon Grand Day – dienu, kad visā pasaulē 24 stundu garumā šampanieša nama draugi un viesi sanāk kopā, lai paceltu glāzes un svinētu dzīvi un mīlestību uz šampanieti. Šogad svinības bija īpašas, jo tika svinēta Moët Impérial šampanieša 150 gadu jubileja.

"Lielo dienu" atzīmēja vairāk nekā miljons cilvēku no Ņujorkas līdz Ivisai un no Londonas līdz Tokijai - tai skaitā arī Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu