Notiks pirmais vasaras ziedu festivāls “Sapnis vasaras naktī”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šovasar Pakrojas muižā uzplauks pirmais vasaras ziedu festivāls “Sapnis vasaras naktī,” kura tapšanu iedvesmojusi Viljama Šekspīra luga ar šādu pašu nosaukumu. Festivāla ietvaros muižas teritorijā būs apskatāmas greznas 2 - 6 m augstas ziedu skulptūras, no ziedu stādiem veidoti ornamenti, karaliskas ziedu kompozīcijas – kopskaitā divdesmit seši mākslinieki - dārznieki iestādījuši vairāk kā pusmiljons daudzkrāsainu vasaras ziedu no 150 ziedu šķirnēm, kas krāšņi ziedēs visas vasaras garumā.

Uz festivāla skatuves tiks izspēlētas Šekspīra lugas, būs iespēja baudīt gardus ēdienus, darboties parfīma darbnīcā un atklāt mīlas ekstrakta tapšanas noslēpumus, posties senos tērpos, baroneses pavadībā apstaigāt pili, bišu dravu, vilnas velšanas un šūšanas darbnīcu, senās tehnikas muzeju un griezties maģiskos karuseļos. Tas viss, kā sola festivāla rīkotāji, vainagosies ar krāšņām kāzām...

Festivāla programma norisināsies no 29. jūnija visas vasaras garumā līdz pat pirmajām salnām ( septembra beigām) - piektdienās, sestdienās, svētdienās, bet muiža un tās teritorija, kurā aplūkojamas ziedu skulptūras, būs atvērta arī darba dienās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu