Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Aktivizēsies partnerattiecību joma. Brīvajā laikā pievērsies savam hobijam. Droši vari veltīt uzmanību sporta nodarbēm. Iespējams, ka paplašināsies tavs lietišķo paziņu loks. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒRSIS Var nākties darboties kā starpniekam, zibeņnovedējam. Centies saglabāt mieru un būt godīgam gan pret sevi gan apkārtējiem. Mīļotais cilvēks var izrādīties ne tik pretimnākošs un saprotošs, kā tev gribētos.

DVĪŅI Tev neapšaubāmi tuvojas veiksme, atliek vienīgais to apzināties un izmantot! Tici panākumiem, uzdrošinies īstenot savas patiesās vēlmes. Tiec vaļā no lietām, kas tev vairs nepatīk, neder vai ir novecojušas.

VĒZIS Labāk koncentrē spēkus vienai konkrētai lietai un neizplūsti garās sarunās. Darbā vēlams būt atturīgam, lietišķam. Sekmēsies kolektīvs darbs, ja vien neizvirzīsi sev un kolēģiem pārāk augstas prasības.

LAUVA Iespējams, kāds vēlēsies likt tev sprunguļus riteņos, traucēt aktīvo rosību. Neņem vērā un droši dari savu darāmo, nelabvēļi nespēs neko īsti pasākt. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA Jo vairāk pūlēsies, mēģināsi kaut ko sasniegt, jo vairāk sapratīsi, ka šobrīd īsti nav tava zvaigžņu stunda. Esi devīgāks pret dzīves pabērniem, labsirdība, dvēseliskums atmaksāsies simtkārt.

SVARI Tavās mājā un attiecībās ienāks abpusēja sapratne. Izmanto šo brīdi, lai paveiktu, ko lielu un noderīgu. Ievies pārmaiņas mājokļa interjerā, drošāk ļaujies eksperimentiem. Esi godīgs pret apkārtējiem.

SKORPIONS Iespējami negaidīti notikumu pavērsieni, kā piemēram, jauni lietišķie piedāvājumi, perspektīvas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Saskarsmē ar kolēģiem būsi jautrs un draudzīgs.

STRĒLNIEKS Piemērots laiks darbiem, kuri nes sev līdzi lielu atbildības nastu. Diskomfortu var radīt apkārtējā vide un nelabvēlīgi laikapstākļi. Mīļotais cilvēks var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

MEŽĀZIS Būsi augstsirdīgs, laipns, tieksies pēc harmonijas partnerattiecībās. Tomēr, neraugoties uz tavām pūlēm un vēlmēm, iespējams, ka ne mājās, ne darbā īstas sapratnes tā arī nebūs.

ŪDENSVĪRS Harmoniska diena. Droši vari ķerties pie jebkura darba veikšanas, tev it visā šodien smaidīs veiksme. Kaut arī dienas laikā būsi nostrādājies, tomēr vakarā neatteiksies no draiskas izklaides draugu lokā.

ZIVIS Necenties uzņemties svešus grēkus. Kādam izpalīdzot, tu pats vari nonākt visai saspringtā situācijā. Dienas pirmā puse tev izrādīsies veiksmīgāka, tāpēc padari galvenos uzdevumus rīta cēlienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu